SPORTURI  »  AUTO  »  MICHAEL SCHUMACHER ÎN COMĂ

Noutăţi privind starea lui Michael Schumacher: "Sînt semne care ne dau speranţă"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 03 aprilie 2014 13:37

Purtătorul de cuvânt al germanului Michael Schumacher, Sabine Kehm, a declarat pentru cotidianul Bild că există semne care dau speranţă în ceea ce priveşte starea fostului pilot de Formula 1, rănit grav într-un accident de schi, în decembrie.

"Pot doar să spun că sînt semne care ne dau speranţă. Zvonurile conform cărora Corinna îşi modifică locuinţa pentru a-l lua acasă pe Michael, în privinţa căruia se mai afirmă că nu mai sînt speranţe, sînt lipsite de orice temei", a spus Sabine Kehm.

Presa engleză a scris, săptămîna trecută, că soţia lui Schumacher pregăteşte o anexă la reşedinţa din Elveţia, astfel încât fostul pilot să fie mutat de la spitalul din Grenoble. Mass-media a mai speculat că soţia lui Michael Schumacher a luat această decizie deoarece medicii cred că şansele ca fostul campion să îşi revină sunt mici.

Cotidianul Bild a notat, joi, că singura construcţie de la reşedinţa familiei Schumacher este cea a unei case pentru tatăl lui Michael, Rolf.

Michael Schumacher, în vîrstă de 45 de ani, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul, aflat în faza de revenire progresivă din comă, la spitalul din Grenoble, a fost operat pînă acum de două ori la cap.

Sursă: Mediafax

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  03 Aprilie 2014, 18:29
Postat de inexistentus pe 03 Aprilie 2014, 14:45

Daca era cineva sarac demult era sfartecat si impartit la lupii cu bani. Doamne ajuta sa-si revina si el, ca sa vada inca o data toti ca moarte cerebrala nu exista. Cand ti-a stat inima cu tot cu aparate atunci abia ai murit.

aa... ce ma?

dash.berlin
dash.berlin  •  03 Aprilie 2014, 15:07

Doamne Ajuta !

inexistentus
inexistentus  •  03 Aprilie 2014, 14:45

Daca era cineva sarac demult era sfartecat si impartit la lupii cu bani. Doamne ajuta sa-si revina si el, ca sa vada inca o data toti ca moarte cerebrala nu exista. Cand ti-a stat inima cu tot cu aparate atunci abia ai murit.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează