SPORTURI  »  AUTO  »  VIP DRIVE TEST

SUV de cneaz

Articol de - Publicat miercuri, 13 februarie 2008 00:00

Andrei Pavel a mărturisit că de fiecare dată cînd vine în România conduce cu mare plăcere noul Kia Sorento

Andrei Pavel conduce în Germania, acolo unde stă împreună cu soţia şi cei doi copii, un Porsche Cayenne. De fiecare dată cînd vine în România sau joacă pentru "naţională" în Cupa Davis, tenismenul foloseşte maşinile KIA.

Federaţia Română de Tenis şi KIA Romauto, reprezentantul coreenilor în România, au semnat un parteneriat, dar Cneazul spune că din toată gama KIA preferă Sorento. "Este puternică şi confortabilă. Ce-mi place că de fiecare dată cînd vin aici, prind cîte un Sorento foarte dotat! În străinătate, nu-i chiar aşa", a povestit jucătorul român. Sorento lui Pavel chiar avea de toate. Sistemele ABS şi ESP, tapiţerie din piele, airbaguri frontale, laterale şi tip cortină, faruri bi-xenon, trapă cu acţionare electrică, climatizare dual-zone sînt doar cîteva dintre opţiunile lui Sorento.

N-a mai fost nevoie de un drive test pentru ca Pavel să-şi spună părerea despre SUV-ul pe care-l conduce de fiecare dată în ţară. "O ştiu foarte bine. Motor de 2.5 litri şi 170 cai, cutie automată. Multă putere şi o transmisie la înălţime. Mie îmi place pescuitul şi cînd am timp mai dau o fugă. Pot să intru cu ea oriunde. Şi noroi să fie că tot mă scoate datorită diferenţialului cu blocare limitată. E bună în off-road. De fapt e bună oriunde!", a punctat Pavel.

Kia Sorento 2.5 CRDi
Putere 170 CP
Cuplu maxim 392 Nm/2.000 rpm
Viteză maximă 182 km/h
0-100 km/h 12 s
Consum urban 10 l/100km
Consum extraurban 6,7 l/100km
Consum mixt 7,9 l/100km

32.400 de euro (TVA inclus) costă KIA Sorento condus de Andrei Pavel

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (1)
 •  13 Februarie 2008, 10:21

ce reclama penibila....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează