SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

Ultimele detalii despre situaţia lui Jules Bianchi! Comunicatul oficial din partea echipei Marussia

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 06 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 06 octombrie 2014 14:32

Jules Bianchi, pilotul echipei Marussia, s-a izbit violent cu monopostul său de o macara care venise să ridice o altă maşină avariată. Starea acestuia este incertă, el zbătîndu-se între viaţă şi moarte. 

UPDATE 14:30 Echipa Marussia a oferit prima declaraţie oficială după accidentul lui Jules Bianchi, în care îndeamnă la răbdare şi înţelegere.

”Vom oferi informaţii despre evoluţia stării lui Bianchi doar cu acceptul familiei. Starea de sănatate a lui Bianchi şi familia acestuia sunt prioritatea noastră. Vă rugăm să aveţi răbdare şi înţelegere cu privire la informaţii despre Bianchi”, scrie în comunicatul echipei Marussia.

Mai mulţi reprezentanţi Marussia şi Ferrari, echipă care îl susţine pe Bianchi, au rămas la spital.

Veştile din ultimele ore nu sînt deloc bune. Specialistul celor de la Sky Sports pe Formula 1 a oferit ultimele detalii.

"Nu avem nici o veste oficială din partea spitalului, tot ce pot să spun este că Jules este în stare critică, se luptă pentru viaţa lui.

Vreau să clarific o serie de dezinformări. Pot confirma, din păcate, că el nu poate respira fără ajutorul aparatelor, dar vreau să precizez că nu a fost supus la o a doua operaţie", a relatat acesta.

După ce au aflat vestea, părinţii lui Bianchi au luat primul zbor spre Japonia, pentru a fi alături de fiul lor.

Rămîi pe GSP.RO pentru a afla ultimele amănunte despre starea pilotului Marussia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează