SPORTURI  »  BASCHET  »  CANADA

29. La liceu » Un jucător de aproape 30 de ani a devenit vedetă în echipa de baschet a unui liceu canadian

Jonathan Nicola (dreapta) în timpul unui meci
Jonathan Nicola (dreapta) în timpul unui meci

Articol de - Publicat vineri, 29 aprilie 2016 00:00

Un jucător african susține că nu știa că are aproape 30 de ani pe când juca în echipa unui liceu canadian.

Jonathan Nicola a ajuns în Canada în urmă cu șase luni. Sudanezul a devenit imediat vedeta echipei de baschet din anul terminal al liceului Catholic Central din Windsor, Ontario. Nicola s-a integrat în echipă și nimeni n-a bănuit că el minte când spune că are 17 ani.

Când autoritățile canadiene l-au arestat suspectând că,  baschetbalistul era, de fapt, om în toată firea, în vârstă de 29 de ani, explicația sudanezului i-a lăsat cu gura căscată pe polițiști. El a spus că nu crede că a mințit pentru că, pur și simplu, nu știa cu exactitate ce vârstă are.

Minciuni în linie

"Mama mi-a spus întotdeauna că nu știe când m-am născut. În Sudan am făcut pauze cu mersul la școală. M-am tot mutat la diverse școli și acolo nu te întreabă nimeni câți ani ai. Nimeni nu te-ntreabă nimic", a spus Nicola, care are 2,10 metri înălțime și care era o adevărată comoară pentru team-ul liceului.

El a fost arestat pentru falsificarea unui pașaport și a vizei de elev. "Nu sunt mincinos. Sunt un om credincios și am venit în Canada să învăț, nu să fac rău cuiva", a mai spus refugiatul.

Nicola ajunsese în Canada în luna noiembrie a anului trecut, cu o bursă la școala din Windsor. Întreaga înșelătorie a fost descoperită atunci când Nicola a depus cerere de viză pentru Statele Unite.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează