SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Amabilităţi între duşmani » Shaquille O'Neal a primit felicitări neașteptate de la Kobe Bryant

Shaquille O'Neal şi Kobe Bryant, în 2009
Shaquille O'Neal şi Kobe Bryant, în 2009

Articol de - Publicat marti, 13 septembrie 2016 00:00

Kobe Bryant l-a felicitat, e drept, cu întârziere, pe Shaquille O'Neal, după intrarea acestuia în Hall of Fame.

Kobe şi Shaq nu s-au iubit niciodată. Au fost coechipieri, la Lakers, care au cucerit împreună 3 titluri NBA, dar s-au detestat fără ocolişuri, spre deliciul presei, păstrând totuşi un respect profesional şi o colaborare excelentă pe teren.

Povestea lor personală cu cea din teren continuă şi-n ziua de azi, cu suişuri şi coborâşuri. Ultimul episod s-a consumat zilele trecute, după ce O'Neal se plânsese că fostul său coleg de echipă nu l-a sunat să-l felicite pentru primirea în NBA Hall of Fame.

În timpul discursului său de primire, O'Neal, acum în vârstă de 44 de ani, l-a înţepat, în glumă, pe Kobe Bryant, mulţumindu-i că "m-a ajutat să cuceresc trei inele de campion la Los Angeles, apoi m-a ajutat să fiu dat afară din echipă şi să plec la Miami".

La Miami Heat, O'Neal a mai câştigat un titlul NBA. Rămas la Lakers, Bryant are în total 5 campionate câştigate.

Între timp însă, Kobe a trecut peste vechile animozităţi şi i-a transmis uriaşului Shaquille O'Neal un mesaj pe Twitter: "Felicitări fratelui meu mai mare, cel mai bun dintre greii tuturor timpurilor, pentru primirea în Hall of Fame! Meritai cu prisosinţă".

4 titluri de campion NBA are Shaquille O'Neal. De asemenea, baschetbalistul retras în 2011, are şi un titluri olimpic alături de naţionala SUA, în 1996

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează