SPORTURI  »  BASCHET  »  FINALĂ

CSM Tîrgovişte cîştigă al doilea meci al finalei la baschet: 79-78 cu ICIM Arad. E 1-1 la general!

FOTO: Marius Tudor (Tîrgovişte)
FOTO: Marius Tudor (Tîrgovişte)

Articol de - Publicat marti, 30 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 30 aprilie 2013 22:15

După ce luni, în primul meci al finalei Diviziei A feminine, ICIM Universitatea Vasile Goldiş Arad a dat lovitura la Tîrgovişte, cîştigînd cu 59-54, aseară gazdele au egalat situaţia la general.

Au cîştigat al doilea meci, 79-78, dar succesul s-a conturat după mari emoţii.

ICIM a început excelent disputa, a condus cu 25-16 după primul sfert şi cu 40-27 la pauză. Vedetele campioanei României s-au trezit însă. Au reuşit în sfertul a treia să întoarcă incredibil situaţia pe tabelă, după ce au cîştigat sfertul cu 30-15!

În ultima parte s-a mers cap la cap, cu cele două echipe trecînd pe rînd la conducere. Cu 8 secunde înainte de final, conduse cu 79-78, arădencele au avut atacul. Milovanovici a ratat însă ţinta şi CSM Tîrgovişte a egalat situaţia la general. Principalele marcatoare au fost Miljkovici şi Gabi Mărginean, 15 puncte fiecare, pentru Tîrgovişte, Risper 24 de puncte şi Wirth 22 pentru ICIM.

Finala se joacă după sistemul cel mai bun din cinci meciuri, următoarele două partide urmînd să aibă loc la Arad, pe 7 şi 8 mai.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
drdr3
drdr3  •  02 Mai 2013, 21:56
Postat de fcd18 pe 01 Mai 2013, 12:03

Baietii astia din galeria targovisteana sunt mari ultrasi "Commando Dracula", dar tin si cu Steaua, sub acoperire. Asa sustinere pt echipa locala? :))

de unde ai dedus tu ca tin cu steaua ? cei care au fost la meci sunt din galeria Chindiei Targoviste si de accea au steagul acela ros-albastru.

fcd18
fcd18  •  01 Mai 2013, 12:03

Baietii astia din galeria targovisteana sunt mari ultrasi "Commando Dracula", dar tin si cu Steaua, sub acoperire. Asa sustinere pt echipa locala? :))

whiteredarad
whiteredarad  •  01 Mai 2013, 09:55

In ultimul minut cu un cos,din "pasi",plus fault clar nedat la ultima aruncare,Targoviste a castigat.Revedeti ultimile doua minute,si veti vedea,cu o singura exceptie ,clara,faultul in atac al lui Marginean,totul a fost pentru Targoviste,inclusiv la masa oficiala. Neonorant pentru cei doi fluierasi. Finala se joaca,desi la Arad "raul,ramul" ,tot ce rasufla va fi in sala si le va face viata infernala targovistencelor. La arbitraj corect Aradul e clar mai buna.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează