SPORTURI  »  BASCHET  »  SCANDAL

De la ce susțin oaspeții că a pornit scandalul de la Tîrgoviște: "Ne-a arătat degetul mijlociu!"

Articol de , - Publicat luni, 19 octombrie 2015 00:00

Oficialii lui Sepsi iau apărarea fanului lor, spunînd că a fost instigat de crainicul sălii din Tîrgoviște.

Chiar înaintea partidei CSM Tîrgoviște - Sepsi Sf. Gheorghe 55-66, din prima ligă de baschet feminin, un fan al oaspeților l-a atacat pe crainicul sălii dîmbovițene, Ionuț Marin.

"Tocmai prezentasem cele două echipe, ne pregăteam de startul jocului, cînd am văzut un tip clătinîndu-se, care venea direct spre mine, pe parchet. Am făcut cîțiva pași în spate, el s-a prăvălit spre mine, a încercat să mă lovească, dar a fost blocat, într-un tîrziu, de forțele de ordine", a comentat oficialul lui CSM.

"Vedem la tribunal!"

Contactat de GSP.ro, Zoltan Sztojka, fanul din Sf. Gheorghe, a răspuns: "Lasă-mă! O să vedem la tribunal". Iar Istvan Rusz, managerul clubului oaspete, a punctat că Marin "a instigat publicul. A arătat degetul mijlociu spre noi. Organizatorii ne-au lăsat să intrăm în sală cu doar un minut înainte. Nu ne-au lăsat cu tobe, iar fanul a fost instigat. Crainicul e un oficial, nu e normal să se poarte așa".

Varianta instigării, negată vehement de Ionuț Marin, nu e confirmată nici de comisarul FRB prezent la meci, Stelian Bănică: "Nu a fost vorba de așa ceva. Cînd au intrat fanii de la Sf. Gheorghe, unul dintre ei s-a dus direct spre Ionuț Marin. Au fost doar îmbrînceli".

Acuză "degetul mijlociu"

Ieri după-amiază, o pagină de Facebook a fanilor de la Sepsi, "Sepsi Bcfans", a reacționat vehement: "Pînă la urmă, totul a început din indiferenţa noastră faţă alte culturi ale ţării. Noi sîntem de vină. Nu ştiam că salutul de «Bun venit» în Tîrgovişte este arătarea degetului mijlociu, cu celelalte degete strînse-n pumn, către oaspeţii care vin în plaiurile dîmboviţene. La noi acest gest înseamnă cu totul altceva. Dar omul cît trăieşte învaţă, pe data de 23 decembrie 2015 toată sala va aştepta aşa oaspeţii din Dîmboviţa".

"Totul era OK, civilizat. Pînă cînd o persoană din grupul lor a ieșit și a făcut jumătate de sală să-l alerge pe Ionuț Marin. Fără să zică ceva. Am calmat spiritele"
Marius Dobă, manager CSM Tîrgoviște

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează