SPORTURI  »  BASCHET  »  U-BT CLUJ

Fostul jucător de la Real Madrid, după revenire fantastică a lui U-BT Cluj: „Sunt foarte mândru”

Emanuel Cățe (numărul 15)/ foto Imago Images
Emanuel Cățe (numărul 15)/ foto Imago Images

Articol de - Publicat joi, 01 februarie 2024 09:24 / Actualizat joi, 01 februarie 2024 09:52

Emanuel Cățe (26 de ani), MVP-ul lui U-BT Cluj cu Gran Canaria, a comentat revenirea fantastică a ardelenilor împotriva spaniolilor în Eurocup.

U-BT Cluj-Napoca a învins-o în deplasare pe Gran Canaria, scor 113-111, și e cu un pas în sferturile de finală din Eurocup la baschet masculin. Cățe, fost jucător la Real Madrid, a fost cel mai bun de pe teren, a reușit 23 de puncte și 10 recuperări.

U-luitor » Condusă cu 19 puncte de deținătoarea trofeului Eurocup, U-BT Cluj a reușit cea mai tare revenire din istoria clubului! Cu un pas în „sferturi”
Eurocup
U-luitor » Condusă cu 19 puncte de deținătoarea trofeului Eurocup, U-BT Cluj a reușit cea mai tare revenire din istoria clubului! Cu un pas în „sferturi”

Emanuel Cățe: „Sunt foarte mândru de coechipierii mei”

„Așa cum am spus la pauză, nu am venit aici să ne dăm bătuți. Am venit aici să dăm ce avem mai bun și am lăsat totul pe teren. Din fericire, a fost destul pentru a câștiga. Sunt foarte mândru de coechipierii mei. 

Am luptat până la ultima picătură de energie și am fost răsplătiți pentru efortul nostru. Trebuie să continuăm să avem aceeași mentalitate. A fost un meci, însă mai avem o partidă și vom încerca să terminăm cât de sus putem. 

La finalul zilei, e doar un alt pas. Trebuie să rămânem calmi și să muncim din greu. Încă e un sezon lung, nu s-a încheiat acum. Trebuie să rămânem concentrați”, a declarat Emanuel Cățe, potrivit baschet.ro.

3 ania fost legitimat Cățe la Real Madrid, între 2014 și 2017

U-BT Cluj, la un pas de sferturile de finală în Eurocup

U-BT a ajuns, după succesul cu Grand Canaria, la 13 victorii și 4 înfrângeri. Urcă pe locul secund în grupă, unul care duce direct în faza sferturilor de finală. Calculele sunt extrem de simple. 

O victorie în ultima rundă asigură matematic poziția actuală! În ultima rundă a grupei B din Eurocup, U-BT Cluj-Napoca se deplasează în Lituania, pentru duelul cu Lietkabelis. Primele două clasate merg în sferturile de finală. Următoarele 4 formații se califică în „optimi”.

Cel mai bun marcator al lui U-BT în Spania a fost Jarell Eddie, cu 24 de puncte. Au mai contribuit la victorie: Cățe (23 puncte, 10 recuperări), N. Patrick (23), B. Jones (21), Mokoka (7), Stipanovic (6), Măciucă (5), Mejeris (4).

VIDEO. Rezumatul victoriei obținute de U-BT Cluj în deplasarea cu Gran Canaria

Citește și:

Legendarul Marc Gasol și-a anunțat retragerea
NBA
Legendarul Marc Gasol și-a anunțat retragerea
Tensiuni înaintea duelului Minaur - Rapid, din „Liga Florilor”: „Nu am avut de ales”
Liga Florilor
Tensiuni înaintea duelului Minaur - Rapid, din „Liga Florilor”: „Nu am avut de ales”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close