SPORTURI  »  BASCHET  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Tatăl Sabrinei Ionescu, despre relația baschetbalistei cu Kobe Bryant: „Pentru ea, a fost un monument”

Kobe Bryant și Sabrina Ionescu
Kobe Bryant și Sabrina Ionescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 octombrie 2020 20:28 / Actualizat vineri, 16 octombrie 2020 21:48

Sabrina Ionescu (22 de ani), cunoscuta baschetbalistă americană cu origini în România, a acceptat invitația lui Costin Ștucan de a participa la GSP Live. Tot în cadrul emisiunii, Dan Ionescu, tatăl ei, a oferit detalii despre relația pe care fiica sa a avut-o cu fostul mare baschetbalist Kobe Bryant.

  • Kobe Bryant, legendarul baschetbalist de la Los Angeles Lakers, a murit pe 26 ianuarie 2020 după ce elicopterul în care se află alături de alte 8 persoane, printre care și fiica lui de 13 ani, Gianna, s-a prăbușit.

Dan Ionescu, despre relația lui Kobe Bryant cu Sabrina Ionescu: „Pentru ea, Kobe a fost un monument”

În luna aprilie, la draft-ul pentru WNBA (Liga Feminină de baschet din SUA), Sabrina Ionescu a fost alegerea numărul unu, fiind selectată de formația New York Liberty. În cadrul emisiunii, tatăl tinerei baschetbaliste s-a arătat mândru de reușitele fiicei sale și a oferit câteva detalii despre discursul ținut de Sabrina la întâlnirea organizată în memoria lui Kobe: „Și acum dacă mă mai uit pe acel discurs mă furnică pielea, mi se face pielea de găină. Ea și-a scris singură acel discurs. La 22 de ani nu ești pregătit pentru a ți se lua pământul de sub picioare. Pentru ea, Kobe era un monument, ceva care nu putea fi atins. Să se concentreze atât de mult încât să țină acel discurs, în fața unui milion de oameni, și în același meci să zboare înapoi, să aibă meci și să doboare toate recordurile... mi se pare inexplicabil”.

EXCLUSIV VIDEO Tatăl Sabrinei Ionescu, despre relația baschetbalistei cu Kobe Bryant: „Pentru ea, a fost un monument”

„Nu voiam să o fac de râs pe fată”

Dan Ionescu a povestit și despre nivelul de profesionalism pe care îl cere Kobe de la persoanele cu care avea contact, dar și despre întâlnirea cu legenda NBA: „Kobe era dintr-o altă planetă, era făcut din altfel de gene. El nu voia să aibă de-a face cu cei care nu dau 110%. Dacă nu te ții cu el în acel efort, dacă nu vede dorința, nici nu te bagă în seamă. A fost un amalgam de sentimente. Emoții, mândrie, dragoste.

A avut ea un meci în Los Angeles, a venit și Kobe, el venea mereu cu fata și cu două coechipiere ale fetei. Începea meciul și el intra foarte subtil, să nu deranjeze. Am schimbat câteva cuvinte, Sabrina m-a pregătit foarte atent. Îmi zice: «tată, nu, tu vorbești foarte mult. Vezi să nu îl agasezi». Nu voiam să o fac de râs pe fată. Am schimbat 2-3 cuvinte, ea a vrut să mă introducă dar Kobe știa cine sunt. Niște glume, după asta m-am retras, am lăsat-o să comunice cu el”.

Să nu uităm un lucru esențial după care eu mă ghidez: dacă nu iubești ceea ce faci, dacă nu te duci la serviciu cu drag, cu pasiune, ci doar pentru bani, va deveni o corvoadă. Viața va deveni insuportabilă și la un moment dat ți se va acri. Asta se va reflecta și în ceea ce faci, și nu vei mai face banii după care alergai, pentru că nu vei mai da calitate.
Dan Ionescu, tatăl Sabrinei, la GSP Live

VEZI AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ:

Citește mai multe știri din GSP Live:

VIDEO // EXCLUSIV Interviu senzațional cu Sabrina Ionescu, noua stea din WNBA » Cum se identifică cu România și ce a învățat de la Kobe Bryant

INTERVIU EXCLUSIV Cel mai vechi străin din România, dezvăluiri șocante: „Un coleg mi-a transmis să nu dau gol și să pierd mingile până primim două goluri! Am pierdut cu 3-0!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
elgabri
elgabri  •  17 Octombrie 2020, 11:46

Un *** nu poate fi un monument niciodata !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adiktedz
adiktedz  •  17 Octombrie 2020, 01:44

Noua Bianca Andreescu, asteptam cu nerabdare zecile de articole despre tinara "noastra" baschetbalista.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează