SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Jay-Z, şeful banilor, face o mutare de milioane: îl va reprezenta pe Kevin Durant

Articol de - Publicat vineri, 21 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 21 iunie 2013 19:12

Mogulul rap Jay-Z, cu afaceri de succes nu doar în muzică, a ajuns la un alt nivel: se implică în impresariat sportiv şi-ar putea prin compania sa, Roc Nation Sports, să reprezinte cîteva staruri din NBA, printre care şi Kevin Durant, jucătorul lui Oklahoma City Thunder, unul dintre "greii" ligii americane.

Cîntăreţul Jay-Z, cu o avere de jumătate de miliard de dolari, a semnat acorduri cu mai multe vedete din NHL, MLB şi NFL, iar ieri a primit acordul să impresarieze şi baschetbalişti.

Pe numele său real Shawn Knowles-Carter, artistul de 43 de ani deţine şi o cotă de acţiuni, aproape 1%, la Brooklyn Nets, una dintre surprizele plăcute ale sezonului regulat din NBA.

Dar, pentru a putea reprezenta jucători din Ligă, Jay-Z va trebui să-şi vîndă acţiunile, fiindcă aşa îi cere regulamentul. Presa americană dă ca sigură prima mutare a iubitului lui Beyonce, diva muzicii R"N"B, cooptarea lui Durant. Chiar şi starul lui OKC a declarat că ar fi interesat de această colaborare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mariansorin1983
mariansorin1983  •  22 Iunie 2013, 12:41
Postat de primarutheone pe 21 Iunie 2013, 19:33

Vai de capul vostru, jurnalisti cu zero vocabular, absolventi de Spiru Haret, angajati pe pile si cu rahat pe limba de la linsul in rect a unor nulitati ca si voi, gen verii Becali, MM si altii. "Seful banilor"? Manelisti imputiti!!!

avere de jumatate de miliard...gresit.....averea lui Shawn Corey Knowles - Carter ( Jay-Z ) este 780 mil dolari pisa-m-as pe voi de jurnalisti analfabeti dezimformati...gasesti aceasta informatie peste tot

primarutheone
primarutheone  •  21 Iunie 2013, 19:33

Vai de capul vostru, jurnalisti cu zero vocabular, absolventi de Spiru Haret, angajati pe pile si cu rahat pe limba de la linsul in rect a unor nulitati ca si voi, gen verii Becali, MM si altii. "Seful banilor"? Manelisti imputiti!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează