SPORTURI  »  BASCHET  »  BARCELONA

Kevin Durant vrea să joace la Barcelona » Catalanii i-au pregătit deja tricoul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 18:53

Kevin Durant (31 de ani), starul celor de la Brooklyn Nets, este tentat să își încheie cariera în Europa, la Barcelona.  

Într-o discuție amicală cu Serge Ibaka, fostul lui coleg din perioada petrecută la Oklahoma City Thunder, Durant a mărturisit că ar vrea să joace spre finalul carierei în Europa.  

„Aș vrea să joc în viitor la Barcelona. Euroliga pare distractivă. E a doua cea mai bună competiție din lume, jocul e la un nivel ridicat. Dar ăsta sunt doar eu, acasă, pe canapea, visând. Nu spun că o voi face, dar mă gândesc la asta”.

Replica a venit instant

Printr-o postare pe pagina de Twitter, Barcelona a lansat o invitație oficială: „Salutări, Kevin. Uite un tricou al Barcelonei, în caz că visul tău nebunesc devine realitate”.

Kevin Durant vrea să joace la Barcelona » Catalanii i-au pregătit deja tricoul

Investiții importante la Barcelona

Aflată în umbra rivalilor de la Real Madrid în ultimele sezoane, formația catalană s-a întărit serios în vară și are un start puternic de sezon. În acest moment, din lotul Barcelonei fac parte 6 baschebaliști care au trecut la un moment dat prin NBA: Alex Abrines (Oklahoma), Victor Claver (Portland), Brandon Davies (Philadelphia & Brooklyn), Malcom Delaney (Atlanta), Cory Higgins (Charlotte), Nikola Mirotic (Chicago, New Orleans, Milwaukee), 

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează