SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Kobe Bryant se-ntoarce! ”Black Mamba” revine de mîine în show-ul NBA

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 07 decembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 07 decembrie 2013 17:38

Lakers este în reviriment în ultima perioadă, iar suporterii californieni, şi nu doar ei, au primit o veste extrem de aplaudată.

Kobe Bryant se întoarce pe parchet! Cu puţin timp înaintea partidei cu Sacramento Kings, un derby zonal, " Black Mamba" a făcut un anunţ spectaculos pe două reţele de socializare. A spus că va juca mîine dimineaţă, la meciul din "Staples Center", contra celor de la Raptors. Va fi prima înfăţişare a superstarului de 35 de ani după o absenţă de 8 luni, cauzată de ruptura tendonului ahilian, în primăvară, în meciul cu Atlanta Hawks.

Kobe a fost prezent în tribună la succesul cu Kings, scor 106-100. Iar formaţia din LA a ajuns pe plus la "recordul" sezonului regulat, 10 victorii, 9 eşecuri, rămînînd în lupta pentru play-off, primul loc sub linia celor 8 care se califică din Conferinţa de Vest.

Cu toate că revine Bryant, Lakers are, în continuare, mari probleme de lot, Steve Nash, Jordan Farmar şi Chris Kaman, rămînînd accidentaţi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează