SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Kobe optimist » Starul lui LA Lakers crede că noua accidentare nu va pune capăt carierei sale

Articol de - Publicat vineri, 27 decembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 26 decembrie 2013 19:28

Kobe Bryant, 35 de ani, vedeta celor de la Los Angeles Lakers, spune că nu are de gînd să se retragă pentru restul sezonului, în ciuda accidentării suferite la genunchi.

Aceasta a survenit la numai cîteva zile după revenirea pe teren după problema avută în primăvară la tendonul ahilian, care l-a ţinut departe de joc luni întregi. Bryant a apucat să evolueze în numai 6 meciuri după lunga pauză, iar de data aceasta va sta pe bară şase săptămîni, din care deja a trecut una.

"Mă simt blocat, niciodată în carieră nu am fost atît de blocat. Moralul e ridicat, rămîne de văzut cum mă descurc după ce mă întorc", a spus baschetbalistul. "Filosofia mea e simplă. Trebuie să-mi fac datoria faţă de echipă şi faţă de coechipieri. Trebuie să fac tot ce e posibil ca să revin şi să ajut".

James îl aşteaptă
Starul a precizat că accidentările nu au legătură între ele. Îl deranjează însă foarte tare foiala care se face în jurul numelui său şi al faptului că multă lume, printre care şi fostul jucător Charles Barkley, spune că acesta este începutul sfîrşitului pentru cariera sa. "E aceeaşi placă. Doar că acum e mai sonoră", spune Kobe. De partea cealaltă, a susţinătorilor, stă LeBron James în persoană. Vedeta lui Miami crede "că jocul nu mai e acelaşi fără un rival de valoarea lui Kobe pe teren. Îmi place să joc împotriva celor mai buni, iar Kobe este unul dintre cei mai buni baschetbalişti pe care i-am întîlnit vreodată".


"Nu va sta mult pe bară. Este un mascul alfa şi se va întoarce curînd la jocul pe care îl iubeşte atît de mult"
LeBron James despre Kobe Bryant

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
madskills
madskills  •  27 Decembrie 2013, 10:02

Daca lucrurile astea se intamplau in liga 1, desfaceau rivalii sampaniile. La americani aia nu concep sa nu joace impotriva celor mai buni.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează