SPORTURI  »  BASCHET  »  SEZON NBA 09-10

LA Clippers - LA Lakers 92-99

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 octombrie 2009 00:00

Los Angeles Clippers - Los Angeles Lakers 92 - 99


Fanii prezenţi pe Staples Center s-au bucurat în această de dimineaţă de un start bun în noul sezon al NBA. Campioana din sezonul trecut s-a impus cu scorul de 99-92 în faţa celor de la Clippers. Înaintea partidei, a avut loc prezentarea inelelor de campioni a jucătorilor lui Lakers.

Oaspeţii serii nu l-a putut titulariza pe rookie-ul Blake Griffin, accidentat la genunchiul stîng. Tînărul jucător ar putea să lipsească 6 săptămîni din efectivul lui Mike Dunleavy. De partea cealaltă, antrenorul Phil Jackson s-a putut baza pe tot lotul pe care l-a avut la dispoziţie. 

Ofensiva lui Lakers s-a bazat pe Bynum şi Lakers, cu 26 şi 33 de puncte marcate. Dintre jucătorii care au început partida ca rezervă, Jordan Farmar a jucat cel mai mult, însumînd 15 minute. Chiar dacă cei de la Clippers au pierdut confruntarea cu rivala din Los Angeles, au stat mai bine la capitolul recuperări, reuşind cu 4 mai multe decît gazdele (51 - 47). 

Sărbătoritul zilei a fost Andrew Bynum, care a împlinit vîrsta de 22 de ani. Andrew care le-a lipsit celor de LA în sezonul trecut din cauza unei accidentări, a s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, reuşind 13 recuperări şi 2 pase decisive.

"Pentru noi a fost dezamăgitor, dar în acelaşi timp încurajator, pentru că am terminat imediat în spatele lor, fără să se detaşeze la o diferenţă mai mare", a declarat Davis (Clippers).

Pentru următorul meci, Clippers se deplasează la Utah Jazz (mîine dimineaţă), în timp ce Lakers îi va întîlni acasă pe cei de la Mavericks (31 octombrie).

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează