SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET

Lakers a reînvăţat să cîştige datorită lui Pau Gasol

Pau Gasol e la Lakers din 2008
Pau Gasol e la Lakers din 2008

Articol de GSP - Publicat joi, 26 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 26 ianuarie 2012 12:39

Los Angeles Lakers a regăsit drumul spre victorie. După trei eşecuri consecutive, team-ul condus de Mike Brown s-a trezit pe seama concitadinei Clippers, pe care a învins-o cu 96-91, pe teren propriu. Acum ocupă locul 8 în Conferinţa Vest şi se află pe 2 în Divizia Pacific, chiar în spatele lui Clippers.

Principalul artizan al triumfului s-a numit Pau Gasol. Spaniolul a reuşit un meci de excepţie, în care a marcat 23 de puncte şi a avut 10 recuperări. El a fost secondat de Kobe Bryant (24 de puncte) şi de Bynum (19), reuşitele ultimului fiind decisive pe final. De la adversari cel mai bun a fost Griffin, autor a 26 de puncte.

”Sper să căpătăm consistenţă în acest stil de joc, agresiv şi complet. Consider că sînt un jucător cu calităţi speciale şi-mi place să le folosesc”
Pau Gasol, jucător LA Lakers

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
bogdansteaua93
bogdansteaua93  •  26 Ianuarie 2012, 15:13

cel mai bun pau gasol

Vezi toate comentariile (1)
Comentează