SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

VIDEO Lui LeBron James nu i-a venit să creadă ce au decis arbitrii de ziua lui! Haos în ultimele secunde: „Până și Stevie Wonder poate vedea asta!”

Lui LeBron James nu i-a venit să creadă ce au decis arbitrii de ziua lui
Lui LeBron James nu i-a venit să creadă ce au decis arbitrii de ziua lui

Articol de - Publicat duminica, 31 decembrie 2023 10:06 / Actualizat duminica, 31 decembrie 2023 10:23

În ziua în care a împlinit 39 de ani, LeBron James a fost extrem de iritat de faptul că arbitrii au acordat doar două puncte pentru aruncarea lui din finalul meciului Minnesota Timberwolves - Los Angeles Lakers 108-106, considerând că „Alesul” a călcat linia.

Cu câteva secunde înainte de fluierul final din Minnesota Timberwolves - Los Angeles Lakers, gazdele aveau 3 puncte în față, 107-104.

În stilul caracteristic, LeBron James a încercat o aruncare de 3 puncte și a reușit-o, însă arbitrul a judecat că baschetbalistul a călcat linia care delimitează zona de două puncte de cea de trei, astfel că oaspeții s-au ales cu numai două puncte pe tabelă. Decizia a fost ulterior confirmată din Centrul de Reluări, spre nemulțumirea lui King James.

Lui LeBron James nu i-a venit să creadă ce au decis arbitrii de ziua lui! Haos în ultimele secunde: „Până și Stevie Wonder poate vedea asta!”
Picioarele lui LeBron în momentul aruncării

La ultima fază, gazdele au înscris o aruncare liberă prin Anthony Edwards și au stabilit scorul final, 108-106.

VIDEO. Lui LeBron James nu i-a venit să creadă ce au decis arbitrii de ziua lui

După meci, LeBron, autor a 26 de puncte, 3 recuperări și 6 pase decisive contra liderului din Conferința de Vest, și-a exprimat public frustrarea.

„E în mod evident o aruncare de 3 puncte, piciorul îmi era în spatele liniei. Poți vedea spațiul dintre vârful piciorului și linia de 3 puncte. Se vede clar parchetul dintre vârful piciorului și linie, până și Stevie Wonder (n.r. - artist american orb) poate vedea asta!

Este super frustrant, de ce naiba mai avem reluări? De ce mai avem reluări, dacă și cu reluarea luăm decizia greșită? Cine face parte din Centrul de Reluări? Sunt roboți acolo? Ce se întâmplă, cum să nu poți vedea așa ceva? E clar!

Chiar dacă piciorul mi-a aterizat pe linie, nu contează. Odată ce am aruncat mingea, nu mai contează unde aterizează piciorul. A fost un meci strâns, ne luptăm din răsputeri într-o Conferință strânsă și e frustrant”, a spus King James.

Los Angeles Lakers a rămas pe 9 în urma înfrângerii, cu un procentaj de meciuri câștigate de 0.515.

Mai multe știri din baschet:

Senzațional! U-BT Cluj-Napoca revine de la -15 puncte și câștigă dramatic în Muntenegru
EUROCUP
Senzațional! U-BT Cluj-Napoca revine de la -15 puncte și câștigă dramatic în Muntenegru
Moment istoric în NBA! Luka Doncic a atins pragul de 10.000 de puncte reuşite în carieră
NBA
Moment istoric în NBA! Luka Doncic a atins pragul de 10.000 de puncte reuşite în carieră

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Otago
Otago  •  01 Ianuarie 2024, 06:37

Daca voi vedeti numele autorului acestui articol pe acest font pe care tocmai l-ati instalat la toate articolele, e clar ca cineva trebuie sa zboare din redactia voastra. Cel care a realizat acest design nou nu are simt estetic absolut deloc, chiar nu stie sa faca diferenta intre fonturi care nu merg si care merg intr-o publicartie, indiferent ca este online sau tiparita, si ce font si ce caractere trebuie sa aiba literele care alcatuiesc un cuvant, o propozitie sau o fraza si ce fundal trebuie ales? De titluri, colontitluri sau intertitluri nu mai spun! Stiu ca ceea ce scriu nu o sa apara, insa macar ar trebui sa luati masurile corespunzatoare pentru a se putea citi articolele. Si va spune asta un om care a lucrat in presa romaneasca opt ani inainte sa emigreze.

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  31 Decembrie 2023, 19:40

Gloaba asta ar trebui sa se retraga urgent, niciodata nu o sa se poata compara cu Larry Bird sau Magic Johnson sau John Stockton din anii 80-90.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează