SPORTURI  »  BASCHET  »  TRAGEDIE

Mărturia terifiantă a Vanessei Bryant. Cum a aflat de moartea lui Kobe Bryant: „Am luat telefonul și au început să apară notificările”

Vanessa Bryant, soția regretatului Kobe Bryant
Vanessa Bryant, soția regretatului Kobe Bryant

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 octombrie 2021 18:06 / Actualizat duminica, 24 octombrie 2021 18:06

Vanessa Bryant, soția regretatului Kobe Bryant, a depus mărturie într-un proces pe care l-a intentat secției de poliție de unde au venit ofițerii care au anchetat prăbușirea elicopterului în care au murit soțul și fiica ei de 13 ani Gianna. 

  • Kobe Bryant a decedat la numai 41 de ani, în ianuarie 2020. Fostul mare baschetbalist al lui Los Angeles Lakers se afla într-un elicopter care s-a prăbușit în Calabasas, California. 
  • În elicopter se afla și Gianna, fetița sa de numai 13 ani, dar și alte 7 persoane! Nu au existat supraviețuitori.

„Vanessa Bryant a luat telefonul și au început să apară notificările”

„Vanessa era acasă, împreună cu celelalte două fiice ale ei, când o cunoștință a familiei ei a bătut la ușă. Le-a spus că Gianna și Kobe au fost implicați într-un accident de elicopter, dar că primele informații arată că 5 oameni au scăpat cu viață. 

La început, Vanessa a crezut că Gianna și Kobe sunt în viață și că îi ajută pe ceilalți, care au fost răniți în accident. Dar când a luat telefonul și a încercat să-l sune pe baschetbalist, au început să apară notificările cu RIP Kobe”, a scris un jurnalist de la Yahoo Sports, citat de Marca.  

Soția lui Kobe Bryant i-a dat în judecată pe ofițerii care au arătat imaginile de la locul tragediei

Pe 26 ianuarie 2020, 9 persoane și-au pierdut viața ca urmare a unui accident aviatic, printre care Kobe Bryant și fiica acestuia, Gianna. La acel moment, Vanessa Bryant, soția lui Kobe, a solicitat ca accesul în acea zonă să fie restricționat, iar fotografii să fie ținuți la distanță. 

Totuși, mai mulți polițiști ar fi trecut peste voința Vanessei și ar fi fotografiat rămășițele fostului mare baschetbalist. Vanessa i-a dat în judecată pe aceștia și, la aproape un an de la acel moment, le-a declinat identitatea, după ce a câștigat un prim proces, în care a cerut să poată publica numele celor implicați.

În prezent, Vanessa așteaptă deznodământul unui alt proces, intentat departamentului șerifului, departamentului de pompieri și celor patru agenți care ar fi fost implicați în realizarea fotografiilor. Aceștia sunt acuzați de neglijență și încălcarea intimității.

Joey Cruz, unul dintre cei 4 ale căror nume au fost publicate de Vanessa, ar fi arătat fotografii ale accidentului într-un bar din California, la doar două zile după accident.

Citește și: 

De la imagini cu rămășitele lui Kobe Bryant la selfie-uri cu cadavrul lui Diego Maradona. Guardian lansează o dezbatere tulburătoare: „Când e prea mult?!”

Kobe Bryant a trimis un ultim mesaj din elicopter înainte să moară! Cui îi era adresat și ce a cerut legenda NBA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează