SPORTURI  »  BASCHET  »  PLAY-OFFUL NBA

Miami Heat, la un singur pas de semifinalele play-offului

sursa foto nba
sursa foto nba

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 22 aprilie 2011 13:19

Philadelphia 76ers nu a putut să le facă faţă jucătorilor din Miami şi au cedat în cel de-al treilea meci al seriei, cu 94-100, chiar pe teren propriu, facilitîndu-le adversarilor continuarea drumului spre finala play-offului din NBA.

Supremaţia lui Los Angeles Lakers a fost pusă în pericol încă de la începutul sezonului, atunci cînd Heat a adunat în aceeaşi echipă 3 piloni ai baschetului american, LeBron James, Dwyane Wade şi Chris Bosh, dar cu încă o victorie în faţa Philadelphiei vor ajunge cu un pas mai aproape de cîştigarea trofeului NBA.

"Acesta este jocul la care ne-am gîndit de la bun început", a spus James la finalul celei de-a treia întîlniri a sferturilor de finală din play-off, pentru site-ul oficial al NBA.

Trioul de aur şi-a îndeplinit încă o dată sarcinile de joc şi 76ers nu a putut opri "maşinăria" din Miami. Fără Dampier, Haslem şi Pittman, Erik Spoelstra a preferat să ruleze doar 3 rezerve, nefolosindu-i pe House, Howards, Magloire şi Miller. De partea cealaltă, Elton Brand a fost cel mai activ jucător al gazdelor, cu 21 de puncte şi 11 recuperări.

75 de puncte a marcat trioul James-Wade-Bosh

Meciul cu numărul 4 se va juca tot în Philadelphia, duminică noaptea. Pentru că se joacă după sistemul cel mai bun din 7 meciuri, prima echipă care va ajunge la 4 victorii va avansa în semifinalele play-offului.

Situaţia în celelalte serii ale sferturilor de finală

Memphis Grizzlies - San Antonio Spurs 1-1
New Orleans Hornets - Los Angeles Lakers 1-1
Portland Trail Blazers - Dallas Mavericks 1-2
Denver Nuggets - Oklahoma City Thunder 0-2
Indiana Pacers - Chicago Bulls 0-3
New York Knicks - Boston Celtics 0-2
Atlanta Hawks - Orlando Magic 1-1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează