SPORTURI  »  BASCHET  »  CARICATURĂ

Popa Popa's le-a făcut portretele jucătoarelor de la CSM Tîrgovişte în mai puţin de 30 de minute

Chrissz Givens, Olena Samburska şi Bettz Kalanga, mândre de portretele făcute de Popa Popa's
Chrissz Givens, Olena Samburska şi Bettz Kalanga, mândre de portretele făcute de Popa Popa's

Articol de - Publicat duminica, 30 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 29 octombrie 2011 21:34

În timp ce pregăteau meciul din campionat, cel cu oaspetele din Satu Mare, baschetbalistele de la CSM Tîrgovişte au fost surprinse de vizita unui personaj mai inedit. Cea a caricaturistului Ştefan Popa Popa's, care s-a prezentat în sala de joc a dîmboviţencelor pentru o sesiune de portrete la minut.

Elevele antrenorului Florin Nini au întrerupt cu plăcere antrenamentul şi s-au lăsat pe mîna artistului. Cele 12 componente ale echipei, care are în palmares opt tiluri naţionale, au "pozat" pe rînd pentru caricaturist şi după numai 30 de minute au putut admira toate schiţele realizate de către artist.

Cea mai impresionată dintre jucătoare a fost, de departe, americanca Chrissy Givens. "Ce m-a uimit cel mai mult la acest om a fost de cît de repede a putut realiza desenele. A terminat douăsprezece portrete în doar o jumătate de oră. Aceasta mi se pare o performanţă uluitoare. În plus, lucrările sale sînt foarte bune. Am fost chiar încîntată!", a declarat vedeta echipei, Givens cea care în sezonul trecut al Diviziei A a fost desemnată MVP-ul campionatului.

4 este locul pe care-l ocupă în prezent CSM Tîrgovişte în clasamentul Diviziei A după disputarea a 5 etape

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
horia_marin
horia_marin  •  31 Octombrie 2011, 11:13

Am uitat ce era mai important. E aşa de greu să te uiţi pe un clsament? CSM Târgovişte a fost pe primul loc şi în etapa a cincea şi după a şaşea, câte s-au disputat până acum. Era greu să fie altfel, după şaşe victorii din tot atâtea meciuri.

horia_marin
horia_marin  •  31 Octombrie 2011, 11:06

Lipsa de conformitate şi palida legătură cu realitatea sunt caracteristicile acestui articol. Singurul lucru real îl reprezintă caricaturile realizate de Ştefan Popa Popa's.În rest, nu caricaturistul s-a deplasat la sala de antrenament, ci fetele au venit la Casa de Cultură a sindicatelor din Târgovişte, unde Popa s era invitat la "Crizantema de aur". Americanca Chrissy Givens nu avea cum să câştige trofeul de MVP în ediţia precedentă de campionat pentru că nici ea şi nici echipa târgovişteană nu au luat parte la competiţie.Doi la mână, nu ştiu unde în poză aţi văzut-o pe Betty Kalanga, nu există în fotografie, singura asemănare putând fi cu Chrissy, jucătoarea de culoare din centr

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close