SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Shaq O”Neal revine în NBA » Culmea!, la o echipă pe care o ridiculiza, numind-o ”Queens”

foto: reuters
foto: reuters

Articol de - Publicat marti, 24 septembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 24 septembrie 2013 17:18

Shaq attack! Din nou. Legendarul bachetbalist, acum în vîrstă de 41 de ani, a fost oficializat astăzi ca unul dintre acţionarii grupării Sacramento Kings.

Noul patron al francizei, Vivek Ranadive, i-a oferit un pachet, simbolic mai degrabă, de acţiuni, spre a-l atrage la clubul californian. Iar O"Neal, care a luat peste picior pe Kings pe vremea cînd evolua la Los Angeles Lakers, a spus să este emoţionat să fie parte a ceva nou pentru Sacramento. "Ceea ce m-a interesat pe mine în această afacere este noua viziune a clubului", a spus fostul star al NBA pentru USA Today, continuînd: "Am vrut întotdeauna să fiu parte a ceva de acest gen. Cred că va fi ceva extraordinar".

Mai nou, Shaq îşi spune "Doctor O"Neal", au dezvăluit jurnaliştii de peste ocean. "Am vrut să găsesc pe cineva care să vină în grupul acţionarilor şi care să reprezinte secolul 21 în baschet, care să priceapă ceea ce se construieşte în prezent pentru viitor", a spus Ranadive. Iniţial, O"Neal ar fi trebuit să vină ca mentor al echipei, dar raza sa de acţiune a crescut. Shaq a trecut peste ceea ce s-a întîmplat în trecut, cînd a numit-o pe Sacramento Kings drept Sacramento Queens, ironic, şi s-a referit la Vlade Divac, vedetă a francizei, cu apelativul "ea".

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
monere1980
monere1980  •  24 Septembrie 2013, 17:42

foamea face ravagii

Vezi toate comentariile (1)
Comentează