SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Spurs - Grizzlies, 1-0. A contat experienţa lui Parker, Duncan şi Ginobili

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 20 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 20 mai 2013 18:07

În primul meci al finalei Conferinţei de Vest, San Antonio Spurs a învins în Texas pe Memphis Grizzlies, scor 105-83, iar mîine dimineaţă, tot acasă la "pinteni", urmează partida a doua.

A contat experienţa superioară a texanilor, care şi-au dominat adversarul, parcă anesteziat într-o partidă de asemenea intensitate.

Conducătorul de joc al lui Spurs, Tony Parker şi-a făcut din nou datoria, 20 de puncte şi 9 pase decisive. A fost urmat de un star în ascensiune, precum Kawhi Leonard, 18 puncte, dar şi Tim Duncan, şi Manu Ginobili şi-au făcut treaba cînd a trebuit.

Motoarele lui Memphis, Zach Randolph şi Marc Gasol, atît de puternice cu Los Angeles Clippers şi Oklahoma City Thunder, au fost ţinute în afara meciului. Iar cînd Randolph n-a reuşit decît două două puncte din 8 aruncări, mult sub media din play-off a acestui jucător. Marc Gasol a fost şi el destul de şters, 15 puncte, 7 recuperări, de aceea "urşii" n-au putut decît să se recunoască învinşi în primul meci al seriei.

"Vor fi meciuri de uzură, foarte puţin spectaculoase. Nici nu contează asta. Cine se va apăra mai bine, va trece mai departe" - Tim Duncan, jucător San Antonio Spurs

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează