SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET

Star de la CSU Ploieşti depistat pozitiv. A consumat canabis

Darius Hargrove, încă un baschetbalist depistat pozitiv
Darius Hargrove, încă un baschetbalist depistat pozitiv

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 20 aprilie 2012 16:15

Scandal mare la CSU Ploieşti. Extrema vicecampioanei României, americanul Darius Hargrove, totodată unul dintre cei mai buni baschetbalişti din campionatul nostru, este cercetat pentru uz de produse interzise. El a şi recunoscut că a consumat canabis.

Sportivul de 29 de ani va fi audiat luni la Agenţia Naţională Antidoping (ANAD) şi, probabil, va fi suspendat pentru o lună deoarece este la prima abatere.

Americanul a evoluat doar în primele două meciuri din primul tur al play-off-ului Diviziei A, cu CSM Oradea, ambele cîştigate de CSU. Miercurea trecută, înaintea partidei cu numărul trei, a fost oprit să intre pe parchet din cauza unei înştiinţări ANAD, care anunţa că el se află sub investigaţie pentru folosire de substanţe interzise.

Hargrove, care a petrecut, în februarie, cîteva zile în SUA, cu soţia şi fetiţa sa de 5 ani, a participat la o petrecere şi a fumat cîteva ţigări cu canabis, susţine ”Libertatea”. Acesta şi este motivul pentru care, la un control doping efectuat luna trecută, a fost testat pozitiv cu tetrahidrocanabinol (THC), substanţă decelată din canabis.

În campionatul României, mai mulţi baschetbalişti au fost depistaţi pozitiv după ce au consumat canabis: Brice Kabengele (CSU Ploieşti) - suspendat şase luni, în 2010; Monty Mack şi Anthony Myles (ambii Steaua) - au plecat din ţară, în 2009; David Lawrence ("U" Cluj) - o lună, în 2009; Mihai Nuţă (CS Otopeni) - trei luni, în 2008.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (3)
bobbysiany
bobbysiany  •  29 Aprilie 2012, 16:51

numai asa se aude pe aici de asesoft... nu ma asteptam sa vad stirea conform careia echipa a invins intr-un meci extrem de intens pe GMM, o alta super echipa a campionatului nostru, in SEMIFINALA campionatului, cu 87-85. pacat ca nu a fost gigi la meci, sigur aveam reactii in ziar

urzeala
urzeala  •  20 Aprilie 2012, 18:37

Numai cu ''cancanuri'' de genul asta mai scrieti si voi de BASCHET.. Gazeta SPORTURILOR = Gazeta fotbalului.

alextm
alextm  •  20 Aprilie 2012, 16:25

Nu inteleg de ce ii suspenda, canabisul nu sporeste performantele sportive.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close