SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Steve Nash despre Kobe: ”Va reveni mai puternic”. Despre Howard: ”Nu l-am simţit la Lakers”

Articol de - Publicat sambata, 27 iulie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 27 iulie 2013 19:04

Steve Nash, 39 de ani, unul dintre baschetbaliştii de clasă din NBA, a oferit un interviu canalului de sport al celor de la Warner în care a vorbit despre diverse subiecte, printre care şi cel legat de colegul său de la Lakers, Kobe Bryant, accidentat la tendonul ahilian în luna aprilie.

"Dacă mi-aş pune banii la bătaie, aş zice că doar cerul este limita. După cum îl cunoaştem, Kobe este determinat şi focusat să revină cît mai repede. Va găsi o cale să depăşească aşteptările tuturor. Va reveni mai puternic", a declarat veteranul despre Bryant, care în ciuda previziunilor medicale, cum că va sta departe de baschet pînă la 9 luni, a transmis că se vede jucînd în luna noiembrie.

"Să construim o echipă în Los Angeles"

Nash a fost chestionat şi cu privire la plecarea lui Dwight Howard la Houston Rockets, unul dintre transferurile de marcă ale verii. "Din mai multe motive, nu l-am simţit că ar fi vrut vreodată să fie la Lakers. Nu pot să-i urez decît toate cele bune, dar haideţi să încercăm să construim o echipă în Los Angeles şi să facem ceva pozitiv", a mai spus Steve. Nash speră să nu mai fie măcinat de accidentări. Sosit în LA, la primul său sezon la Lakers, şi-a rupt piciorul în al doilea meci al sezonului. După ce s-a întors în decembrie 2012, s-a reaccidentat, avînd probleme şi la şold, şi la spate. A avut o medie de 12,7 puncte şi de 6,7 pase decisive în 50 de meciuri.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dreamer123
dreamer123  •  28 Iulie 2013, 00:12

foarte greu sa revina la forma dinainte de accidentare..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close