SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHETBALIST AMERICAN OMORÎT ÎN BĂTAIE LA GIURGIU

Recursul a fost respins şi Tănăsoaia rămîne în arest!

Tănăsoaia a făcut recurs şi astăzi se judecă dacă rămîne în arest.
Tănăsoaia a făcut recurs şi astăzi se judecă dacă rămîne în arest.

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2011 16:11

UPDATE ORA 16.10: Medicul neurochirurg Sorin Crăciunaş, de la Spitalul "Bagdasar-Arseni", care l-a tratat şi operat pe Chauncey Hardy, a spus că sportivul avea o leziune frontală vizibilă cu hematom consistent în interiorul creierului, dar şi alte leziuni în alte arii ale creierului, în evoluţie, neconsistente. El a precizat că hematomul frontal avea dimensiunea unei nuci, celelalte fiind de dimensiunea unei cireşe.

În noaptea scandalului, în discotecă a fost şi unul dintre băieţii lui "Butoane", el fiind audiat de poliţişti în acest caz, a declarat, marţi, pentru Mediafax, un reprezentant al Poliţiei Giurgiu. Acesta a spus însă că Ionuţ Tănăsoaia, cunoscut ca "Gypsy", nu avea legături cu "Butoane".
----------------------------------------
UPDATE ORA 16.00: Curtea de Apel Bucureşti a respins recursul lui Ionuţ Tănăsoaia şi tînărul va rămîne în continuare în arest.

Martorii confirmă afirmaţiile lui Tănăsoaia, dar spun că Chauncey ar fi băut o singură sticlă de bere toată noaptea. Doctorul de Bagdasar, cel care l-a operat pe baschetbalist susţine că sportivul avea craniul spart şi că nu ar fi putut supravieţui chiar dacă ar fi primit ajutorul medical la timp, conform Antena 3.

UPDATE ORA 15.00:
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu audiază 60 de persoane care, potrivit fotografiilor, s-ar fi aflat în clubul din Giurgiu în noaptea în care Ionuţ Adrian Tănăsoaia l-a lovit pe baschetbalistul american Chauncey Hardy, care ulterior a murit.
----------------------------------------
Tînărul reţinut de poliţie în cazul morţii baschetbalistului american de la CS Giurgiu, George Ionuţ Tănăsoaia, a fost arestat 29 de zile pentru lovituri cauzatoare de moarte, iar astăzi se judecă recursul făcut de acesta pentru a fi eliberat pînă la aflarea sentinţei finale. Tănăsoaia se bazează pe faptul că Hardy ar fi murit la spital, din cauză că a fost tratat necorespunzător.

George Ionuţ Tănăsoaia este apărat de Emil Vucă, fost lucrător la crimă organizată. "Clientul meu se afla în local împreună cu mai mulţi prieteni şi prietene. Baschetbalistul a venit şi s-a luat de una dintre fete. I s-a spus să plece, dar a încercat să lovescă. Clientul meu l-a împins şi l-a dezechilibrat, probabil. Apoi a plecat acasă fără să ştie ce s-a întîmplat acolo, iar cînd a aflat despre deces s-a predat singur", a declarat Vucă.

Spitalul Judeţean Giurgiu a fost amendat cu 35.000 de lei pentru neregulile în cazul lui Hardy Chauncey, cei doi medici de gardă de la unitate cu câte 3.000 de lei, Ambulanţa Giurgiu cu 15.000 de lei, iar medicul de gardă de pe ambulanţă cu 1.500 de lei, a spus subsecretarul de stat Raed Arafat.

În urma autopsiei s-a stabilit că moartea sportivului a fost violentă, produse în urma unei insuficienţe cardio-respiratorii acute. Decesul lui Hardy a survenit unui traumatism cranio-cerebral soldat cu hemoragie masivă şi fractură de craniu. Alte cauze antecedente sunt contuzie şi dilacerare cerebrală (ruptura substanţei cerebrale). La necropsie nu au fost identificate suferinţe vechi care ar fi putut modifica starea de sănătate a baschetbalistului american, precizează Mediafax.

VEZI DESFĂŞURAREA EVENIMENTELOR ÎN CAZUL MORŢII LUI HARDY

Duminică, la ora 20.00, a fost constatat decesul jucătorului baschet, bătut de mai multe persoane într-un club din Giurgiu, cu o seară înainte. După ce a auzit de moartea lui Hardy, Tănăsoaia "Gipsy" s-a predat singur, iar acum îşi aşteaptă sentinţa.

Citește și:

Stanciu, declarații șocante după România - Liechtenstein
Nationala
Stanciu, declarații șocante după România - Liechtenstein
Florinel Coman a remarcat singurul detaliu pozitiv, după ce România s-a făcut de râs cu Liechtenstein: „E cel mai important lucru”
Nationala
Florinel Coman a remarcat singurul detaliu pozitiv, după ce România s-a făcut de râs cu Liechtenstein: „E cel mai important lucru”
Prima reacție a lui Edi Iordănescu, după rușinea din România - Liechtenstein: „I-am atenționat!”
Nationala
Prima reacție a lui Edi Iordănescu, după rușinea din România - Liechtenstein: „I-am atenționat!”

Avem lista de rezervă a selecționerului României! Cele 4 nume de back-up pentru Euro 2024 + termenul pentru închiderea listei

Povestea României la primul Euro, din 1984: am lăsat Italia acasă! » Fără niciun stelist, cu cel mai tânăr selecţioner pe bancă şi debutul lui Hagi la un turneu final la doar 19 ani


Comentarii (12)
cristopherr_ct
cristopherr_ct  •  14 Octombrie 2011, 21:36

DE CE NU II ARESTEAZA PE TOTI CEI CARE L-AU BATUT PE AMERICAN? ...DE CE II ACOPERA POLITIA ? ............MI-E SCARBA DE CIORILE ASTEA BORATE CARE AU IMPANZIT TARA !!!!!!!!!! LA PUSCARIE CU TOATE CIORILE !

legolas13
legolas13  •  14 Octombrie 2011, 18:52

Ce-i cu avocatul asta? Declaratiile astea sunt pentru redusi mintal: "i s-a spus sa plece" - cum, prin statie? la microfonul DJ-ului din club? de catre colegii de echipa? Cine i-a spus, in ce context, unde se afla? "a incercat sa loveasca" - cu ce? cu picorul, capul, sapca? ce sa loveasca? masa ca era nervos? pe cine? "clientul meu l-a impins" - afirmatia suficienta pentru acuzare "a plecat fara sa stie ce s-a intamplat" - pai cum, daca l-a impins? nu stia ca a cazut? sau a mai mers americanul (ca astia sunt tari) zece metri si a cazut acolo, astfel incat clientul sau nu si-a mai vazut victima? Daca justitia isi face treaba, "clientul" i

costibb
costibb  •  14 Octombrie 2011, 18:05

daca omorau vreun roman,era liber coloratul acum,in opinia judecatorilor romani,aceste specimene nu reprezinta pericol social.inchisoarea e prea blanda cu animalele astea,ar trebui impuscati,simplu.nu se mai poate in ritmul asta,o sa ajungem sa ne baricadam in casa de frica "interlopilor",o sa iesim la cumparaturi si atat,cum apune soarele,nu mai ai voie sa mergi pe strada ca deranjezi coloratii.unde esti ANTONESCULE??????????????????????

Vezi toate comentariile (12)
Comentează