SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET

"U" Mobitelco Cluj şi ELBA Timişoara calificate în turneul Final Four al Ligii Europei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2010 00:00

BCM Elba Timişoara s-a calificat marţi seara în Turneul Final Four al Ligii Europei Centrale, alaturîndu-se formaţiei "U" Mobitelco Cluj.

Timişorenii au avut emoţii, aşteptînd rezultatul ultimului meci din grupa C, în care au evoluat Arkadia Lions (Austria) şi Marso Nyregyhaza (Ungaria). O victorie a gazdelor ar fi adus calificarea bănăţenilor la coşaveraj, în dauna ungurilor de la Nyregyhaza, ceea ce s-a şi întîmplat: Arkadia a învins cu 98-79 pe teren propriu. Elba Timişoara s-a calificat cu două victorii şi două înfrîngeri, din grupa C, în timp ce "U" Mobitelco Cluj a fost neînvinsă în cele patru partide jucate în grupa A. Turneul Final Four se va juca cel mai probabil în 28-29 februarie, locaţia urmînd a fi stabilită de organizatorii CEBL. Alături de ELBA Timişoara şi "U" Mobitelco Cluj, în Final Four mai sînt calificate formaţiile Novy Jicin (Cehia) şi Atomeromu Paks (Ungaria).

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează