SPORTURI  »  BASCHET  »  TRAGEDIE

Soția lui Kobe Bryant dă în judecată biroul șerifului din Los Angeles: „Opt persoane erau la locul accidentului şi fotografiau cu telefoanele mobile copii morţi, părinţi şi antrenori”

Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 mai 2020 19:58

Vanessa Bryant, văduva lui Kobe, a anunțat că va da în judecată biroul șerifului din Los Angeles, după realizarea și difuzarea unor fotografii de la locul accidentului în care a fost implicat fostul baschetbalist alături de alte opt persoane.

Vanessa consideră biroul șerifului vinovat, după ce la fața locului s-au aflat opt agenți din cadrul biroului care au făcut poze cu telefoanele personale, deși la puțin timp după accident ea a vorbit cu șeriful Alex Villanueva și i-a cerut acestuia ca locul să fie restricționat, informează news.ro.

„Nu mai puţin de opt persoane din cadrul biroului şerifului erau la locul accidentului şi fotografiau cu telefoanele mobile copii morţi, părinţi şi antrenori. După cum a recunoscut ulterior biroul, nu exista un motiv legat de anchetă pentru ca acele persoane să facă fotografiile la locul accidentului. Mai degrabă acei oameni au făcut fotografiile în scop personal”, se arată în plângerea fostei soții a lui Kobe Bryant.

Conform legii, cei de la medicina legală și anchetatorii de la National Transportation Safety Board ar fi avut permisiunea să facă fotografii la fața locului, doar în scopul anchetării accidentului.

De asemenea, șeriful Alex Villanueva a recunoscut că agenții săi nu aveau motiv să facă poze și că acestea au fost realizate mai mult în scop personal.

VIDEO: Kobe Bryant s-a stins din viață la doar 41 de ani

Citește și alte știri despre dispariția lui Kobe Bryant:

Kobe Bryant a trimis un ultim mesaj din elicopter înainte să moară! Cui îi era adresat și ce a cerut legenda NBA

Povestea care spune cine a fost Kobe Bryant » Vizita fără PR și presă făcută unui copil de 5 ani bolnav în stadiu terminal: „Făcea des astfel de gesturi. S-a oferit să suporte toate cheltuielile”

Kobe Bryant a murit! AUDIO Conversația dintre pilotul elicopterului lui Kobe Bryant și turnul de control: „Zburați prea jos!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
elgabri
elgabri  •  09 Mai 2020, 21:39

Sunt infometate inaripatele !

therealtruth1
therealtruth1  •  09 Mai 2020, 21:09

copii si parinti morti? wtf? sa ii spuna careva ca in urma acelui accdient dpdv al ramasitelor umane nu a mai ramas aproape nimic identificabil. practic aia au facut poze unor carbuni.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează