SPORTURI  »  BASCHET  »  FIBA BASKETBALL WORLD CUP 2014

VIDEO şi FOTO Ca la All-Star Game! » Americanii le-au scos baschetul din cap slovenilor în sferturile Campionatului Mondial!

FOTO: Reuters +4   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 10 septembrie 2014 11:54

Statele Unite ale Americii s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial după ce au spulberat Slovenia cu 119-76 în sferturile de finală de la Barcelona. Slovenii au început tare partida, deranjaţi probabil şi de declaraţiile făcute de DeMarcus Cousins (VEZI AICI), iar la pauză, după două sferturi, SUA avea un avataj de doar 7 puncte. Lucrurile s-au schimbat însă la pauză şi americanii le-au spulberat orice speranţă slovenilor.

La victoria americanilor au asistat din tribune şi Pique, împreună cu soţia sa, Shakira.

Shooting guard-ul celor de la Golden State Warriors a fost cel mai bun marcator al Statelor Unite, cu 20 de puncte, în timp ce Anthony Davis (New Orleans Pelicans) a totalizat cele mai multe rebound-uri, 11! O veste bună, mai ales pentru fanii lui Chicago Bulls, este că Derrick Rose îşi revine treptat la forma care l-a consacrat, reuşind 12 puncte şi 5 assisturi în meciul cu Slovenia.

Statele Unite ale Americii au doborît aseară un record, 119 fiind numărul maxim de puncte pe care americanii le-au înscris la Campionatul Mondial. SUA va juca cu Lituania în semifinalele Campionatului Mondial, mîine, la Barcelona, de la ora 22:00. Meciul va fi transmis de Digisport 2.

VEZI VIDEO:

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (10)
bumbalache
bumbalache  •  11 Septembrie 2014, 16:41

Frateeee ... aseara a fost una din cele mai mari surprize ale basketului actual: NBA Spaina a luat bataie de la Franta II (fara TP, NOah si Mahimi) , la spanioli acasa in fata a 14000 de spectatori, spectacol total si la voi nici macar un CUVANT. Ziar de cancan. Ca sport citim in alte parti.

zafo
zafo  •  11 Septembrie 2014, 13:18

Aseara Franta a scos din competitie echipa gazda, a doua favorita la castigarea titlului Spania, iar pe site nu apare nici un articol? Stiu ca la voi fotbalul e sfant dar e sfert de finala de campionat mondial, totusi.

spivak
spivak  •  11 Septembrie 2014, 10:06

Mare ispravă! Slovenia e cât Bucureştiul...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează