SPORTURI  »  BASCHET  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE BASCHET

VIDEO SUA este prima finalistă de la Campionatul Mondial de baschet după ce a învins aseară Lituania!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 12 septembrie 2014 21:12

Statele Unite la Americii şi-a rezervat locul în finala Campionatului Mondial de baschet după ce au învins aseară, la Barcelona, reprezentativa Lituaniei, cu scorul de 96-68!

Lituanienii nu le-au pus mari probleme americanilor, care au făcut un meci defensiv foarte bun, anihilînd toate atacurile europenilor. Team USA va juca finala Campionatului Mondial duminică, cu Franţa sau Serbia, cele două urmînd să joace în această seară, de la ora 23:00.

Point guardul celor de la Cleveland Cavaliers, Kyrie Irving, a fost de departe cel mai bun jucător al americanilor, cu 18 puncte înscrise şi patru recuperări, în timp ce Rudy Gay (Sacramento Kings), a fost cel mai bun recuperator, cu 7 rebounduri.

VEZI VIDEO:

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (6)
catalynn
catalynn  •  13 Septembrie 2014, 08:04

Americanii n-au cu cine juca cand vine vorba de basket. Diferența dintre nivelul NBA si restul campionatelor este atat de mare ca te si intrebi de ce nu le trimit direct cupa in US iar restul vor juca pt locul 2 fiind scutiți de umilințe. E frumos sa joci cu Real sau Bayern, insa cand mănânci bătaie cu 8-1 iti trece entuziasmul ... Din cat observ americanii au adus jucatori foarte tineri, veniți in NBA de 2-3 ani, altfel un Lebron James in forma iti castiga singur un meci.

magura
magura  •  13 Septembrie 2014, 06:24
Postat de tardelli pe 12 Septembrie 2014, 19:20

schimbati bai titlul ca va faceti de ras: ```` SUA este prima semifinalistă de la Campionatul Mondial de baschet după ce a învins aseară Lituania!````

Este corect FINALISTA. A jucat cu Lituania in SEMIFINALE,

ndaniel
ndaniel  •  12 Septembrie 2014, 22:43

Mai lasati romano-engleza !!! Sunt cuvinte si in romana si pentru "point guard", dar mai ales pentru "rebound". Adica "conducator de joc" si "recuperare". Si daca tot folosesti "rebound", macar scrie "rebound-uri", ca nu este cuvand in romana "rebound" ca sa ii faci pluralul "rebounduri", iar in engleza este "rebounds".

Vezi toate comentariile (6)
Comentează