SPORTURI  »  BOX  »  BUTE VS PASCAL, DUMINICĂ, ORA 6:15, LIVETEXT PE GSP.RO

A învăţat din lupta cu Froch » Bute e din nou încrezător: ”Sînt sigur că voi cîştiga lupta cu Pascal”

Pascal, adversarul lui Bute
Pascal, adversarul lui Bute

Articol de - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 14 ianuarie 2014 20:21

După mai mult de un an de absenţă din ring, Lucian Bute spune că timpul care a trecut l-a ajutat mult.

Timp de zece ani a stat în mijlocul fenomenului, din care a făcut un pas în afară din cauza accidentării, dar şi din cauza meciului cu Carl Froch, în urma căruia centura de campion mondial IBF a rămas o amintire.

În timpul unui antrenament cu public ţinut luni, Bute a spus că are foarte mare încredere în propriile sale forţe. "Mi-am revenit şi sînt foarte încrezător. Am avut multe probleme de rezolvat. Lupta pierdută, operaţia la mînă. Dar am revenit în forţă", a mai spus românul.

Bute crede că înfrîngerea dureroasă administrată de Froch în mai 2012 l-a făcut un boxer mai bun. Şi mai ales crede că nu mai seamănă deloc cu pugilistul care în noiembrie 2012 îl învingea cu greu pe Denis Gracev.

"Sînt sigur că voi cîştiga lupta cu Jean Pascal. M-am antrenat mult pentru ea", a adăugat sportivul lui Inter box. Diseară va avea loc conferinţa de presă a celor doi boxeri, iar vineri ei vor participa la cîntarul oficial.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  15 Ianuarie 2014, 21:11

Canadianul Bute este un boxer terminat indiferent de rezultatul meciului din 18 ian ...daca termina in picioare dousprezece reprize s ar putea sa si castige sau rezultat de egalitate ...dar asta nu inseamna ca nu l a batut Pascal ...

nusu_d
nusu_d  •  15 Ianuarie 2014, 18:49

@Glorie, cauta-ti alti idoli in sport ca esti praf ca si Bute. Sau comenteaza ce vrei tu dar nu mai te lua in gura cu ceilalti ca au alte opinii. Dupa data de 18 ianuarie o sa dispari de pe acest site cum au facut si alti prostanaci inainte de meciul cu Froch :-)) Toate articolele de pe siturile americane vorbesc despre meciul looserilor si spun despre Bute ca este un boxer terminat inca de acum 2 ani.

brancusi
brancusi  •  15 Ianuarie 2014, 15:20

Bafta,Luciane!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează