SPORTURI  »  BOX  »  GALA "INVINCIBILII" - 19 APRILIE

Adrian Diaconu: “Promit spectacol. Plec cu centura!”

Articol de - Publicat luni, 14 aprilie 2008 00:00

Peste 200 de bucureşteni au venit ieri la antrenamentul cu public înaintea galei “Invincibilii” de la Sala Polivalentă.

S-a intrat în săptămîna mare a boxului românesc. Emoţii, spe­ranţe şi multă încredere în cei doi boxeri români care se vor bate pe 19 aprilie. Ieri, în faţa bucureştenilor, or­ganizatorii i-au adus în ring pe Adrian Diaconu, JoJo Dan, Raul Bal­bi şi Chris Henry pentru a-i vedea la lucru. “Mă simt excelent şi o să-l bat pe Henry, nu am emoţii pentru că sînt foarte bine pregătit. Este o onoare pentru mine de a boxa în timp ce pre­şe­din­tele României va fi în sală. Voi avea un motiv în plus de a cîştiga”, a spus Adrian după apro­xi­ma­tiv jumătate de oră de an­tre­na­ment. El va lupta sîmbătă pentru titlul mondial interimar al cat­e­go­riei semigrea, versiunea WBC.

Adversarul românului s-a încăl­zit mai puţin de 5 minute, pentru a nu dezvălui schemele pe care le pregăteşte pentru marele meci. “Mai e puţin şi o să vedeţi un ade­vărat spectacol! Nu mă las, vreau să cîştig în România, vreau să devin cam­pion mondial”, a zis Henry, în­cre­­­zător. Timp de două ore, cei care au venit la Ga­le­ri­ile Mobexpert au putut lua au­to­gra­fe de la cei 4 boxeri pe afi­şe­le oficiale ale com­petiţiei. “Vă pro­mit spectacol ”, a încheiat Dia­conu.

“Toreadorul”
JoJo Dan i-a răspuns lui Raul Balbi după ce acesta a spus că va lupta ca un taur la coridă. “Îl asigur pe Raul că sînt foarte pregătit, am încredere în forţele mele şi voi fi un adevărat toreador. Nu vorbesc doar aici, voi vorbi şi în ring. Sînt convins că va pleca la fel cum a venit din Româ­nia, poate doar cu ospitalitatea românilor”, a spus Ion Ionuţ.

Îi plac româncele
Americanul Chris Henry a dezvăluit că îi plac foarte mult femeile din România. “Sînt extrem de frumoase, am rămas surprins! Cînd am venit de la aeroport, Cristian Gănescu chiar mi-a spus "Nu mai întoarce capul după prima femeie frumoasă pe care o vezi pe stradă, pentru că o vei pierde pe următoarea!"”, a povestit Henry.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează