SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Analiză GSP: Taberele au distrus boxul românesc, un sport care a ajuns să trăiască din milă!

Articol de - Publicat vineri, 20 noiembrie 2015 10:19

Federaţia de box nu mai are finanţare din partea autorităţilor statului de la începutul anului, dar ministerul de resort nu a luat nici o măsură.

Boxul românesc a stat mereu pe un butoi cu pulbere, gata să explodeze. Din cînd în cînd a mai şi explodat, cînd "butoiul" nu a mai făcut faţă presiunii acumulate.

În jurul ringului au existat întotdeauna tabere care au scindat sportivii, antrenorii, cluburile. Lucrurile nu s-au schimbat nici acum. Numai că dacă în trecut rezultatele primau, azi se trăieşte în mizerie, din milă.

Boxul a ajuns un sport care trăieşte din rezultatele predecesorilor, din dorinţa unor antrenori inimoşi care încă mai cred că ne putem ridica la ce am fost odată. Un sport însă care, în aceste condiţii, nu are nici un viitor.

"Ministerul Tineretului şi Sportului, fostul ministru Gabriela Szabo, secretarul de stat din MTS, Carmen Tocală, sînt vinovaţii. Nu au făcut nimic pentru a scoate boxul din această stare.

Problemele financiare găsite la FRB ar fi trebuit anchetate, iar cei care au greşit şi au furat, deferiţi justiţiei! Dar dacă MTS nu mişcă un deget, aşteptăm să se prescrie faptele" fost membru al Biroului Federal.

Cum s-a ajuns AICI? Citește o analiză senzațională, în două pagini din Gazeta Sporturilor de astăzi! Downloadează Gazeta Digitală sau mergi la chioșcuri pentru ziar și află, pas cu pas, povestea unui dezastru!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează