SPORTURI  »  BOX  »  CONFLICT

Antrenorul Centrului Olimpic de Box de la Brăila îl dă în judecată pe Doroftei: ”Minte cu nerușinare!”

Mustafa Arsen e cel mai bun produs al centrului de la Brăila, medaliat cu argint mondial la tineret
Mustafa Arsen e cel mai bun produs al centrului de la Brăila, medaliat cu argint mondial la tineret

Articol de - Publicat joi, 03 septembrie 2015 00:00

George Perțea spune că Doroftei a inventat tot felul de lucruri neadevărate ca să poată muta centrul de la Brăila. Pugiliștii nu vor însă să plece de pe malul Dunării

Federația de box a hotărît să mute Centrul Național Olimpic de Tineret de la Brăila la Satu Mare. Motivul adus la cunoștință de Doroftei ar fi neregulile financiare găsite la controalele federației. Președintele FRB l-a arătat cu degetul pe George Perțea, antrenorul principal al lotului de la Brăila. "Au venit la federație facturi cu pomeni pe care trebuia să plătim vin alb, vin roșu. Asta beau sportivii în cantonament?", a declarat Doroftei pentru Gazetă. Doroftei a adăugat că antrenorul avea și o datorie de 9.000 de lei față de federație, din care mai are de achitat încă 3.000 de lei.

"Sînt uluit! Incredibil cum minte cu nerușinare. El nu mă mai suportă de cînd i-am spus în față că am o mare admirație pentru sportivul Doroftei, dar ca manager este zero! Acum vine cu tot felul de invenții. O să-l dau în judecată. Să-mi arate și mie ce facturi dubioase cu vin am adus eu, ce datorii am! Am cîțiva sportivi în afara lotului olimpic pentru care plătesc din alte surse și m-am achitat. Am chitanțele acasă. Datoria de 3.000 de lei e datoria federației dinainte de înființarea Centrului Olimpic de Tineret de la Brăila. Dar el nu știe ce vorbește", a declarat Perțea.

Nu vor să plece

Cei 10 boxeri din lotul olimpic de pe malul Dunării au semnat o petiție cu care vor să meargă la Comitetul Olimpic Român. "Au semnat sportivii, părinții, peste două sute de oameni de box. Nu vor să plecăm de la Brăila, aici e un centru unde se mai poate face box. Că și așa federația are fondurile blocate și sportivii nu au bani de nimic", a declarat Perțea. Între cei care au semnat petiția se numără și Mihai Nistor și Bogdan Juratoni, cei mai valoroși pugiliști români la ora actuală.

"Doroftei să se zbată să scoată federația din insolvență, să ne lase pe noi. Vrea să strice și ceea ce merge bine!"
George Perțea, antrenor CNOT Brăila

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
brancusi
brancusi  •  03 Septembrie 2015, 22:47

In loc de scandalul asta jenant ati fi putut scrie despre euforica victorie de saptamana trecuta a lui Ciocan,cum l-a batut marele nostru campion pe colosul american,trenul de Wichita,rinocerul din Yellowstone,etc,etc,iar acum ii tremura chilotii lui Klitschko,care s-a prins ca marele nostru boxer i-a intins o capcana,lasandu-se invins de gibonul ala de Fury.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  03 Septembrie 2015, 13:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adicn
adicn  •  03 Septembrie 2015, 09:54

Mosule, speram la alte lucruri de la tine dar dupa tot ce s-antamplat de cand esti acolo, teama mi-e ca nu prea ai habar de cum se face un management de calitate...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close