SPORTURI  »  BOX  »  ALEGERI FRB

Atacuri sub centură » Cearta dură dintre Rudel Obreja şi Leonard Doroftei continuă

Doroftei şi Obreja se luptă pentru a deţine puterea în FRB.
Doroftei şi Obreja se luptă pentru a deţine puterea în FRB.

Articol de - Publicat sambata, 13 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 12 octombrie 2012 20:34

Preşedintele FR Box a insinuat că Doroftei ar fi bolnav şi că s-ar fi dopat la meciul cu Gatti. În replică, fostul pugilist îl acuză pe Obreja de fapte de corupţie.

După ce Titi Tudor "Prosop" a prezentat înregistrarea cu discuţiile din timpul şedinţei Biroului Federal de marţi şi la care Rudel Obreja nu a mai avut cum să nege jignirile aduse la adresa lui Leonard Doroftei şi Francisc Vaştag, preşedintele FR Box a răbufnit la Radio GSP.

În timpul unei emisiuni de joi, de la Radio GSP, Obreja a spus că ştie multe secrete murdare despre cariera de boxer a lui Doroftei. S-a referit la meciurile acestuia cu Balbi şi cu Gatti, dar a făcut insinuări legate şi de trecutul medical al fostului campion mondial. "Doroftei a fost diagnosticat în Canada ca avînd o anume afecţiune medicală, nu că a suferit-o în Canada, doar a fost diagnosticat acolo, nu dau mai multe detalii deocamdată, va veni momentul şi pentru asta. E o afecţiune ruşinoasă, care explică modul lui de a se comporta".

În replică, Doroftei a spus că are "infinit mai puţine pete decît Obreja" şi a prezentat varianta "adevărată" a momentelor amintite de acesta. "În ceea ce priveşte aşa-zisa mea problemă medicală, eu îi propun un tîrg: eu merg la un control la orice spital vrea el, dar aş vrea ca el să meargă la un detector de minciuni să ne spună ce a fost cu corupţia la Beijing şi cu Gala Bute! Ştie el despre ce vorbesc, dacă tot vrea să vorbim pe lucruri concrete, nu pe poveşti sau lucruri murdare despre familie, sau despre trecutul nostru, că şi eu am memorie!", a spus Doroftei

Cătălin Tolontan despre subiect: "Moşule, nu de cafteală duce lipsă boxul românesc!"

Acuzaţiile făcute de Obreja
"În 2001, cînd a avut loc revanşa lui Doroftei cu Balbi la Bucureşti, el era să moară în vestiar, în baie. A trecut prin nişte momente foarte grele, după un meci foarte greu. Eu l-am luat cu maşina mea şi m-am dus, cu claxoane şi cu fază lungă, pînă la Spitalul de Urgenţă, din Floreasca, am stat acolo toată noaptea cu el, n-am vrut să plec. Nu am plecat nici în momentul în care a făcut RMN, în momentul în care există radiaţii în cameră, pentru că mi-a fost frică să nu moară. Îi scădea pulsul la 30 sau la 40, am stat toată noaptea lîngă el. Martori sînt Feri Vaştag, Adrian Fetecău şi soţia lui Doroftei."

"Sînt dezamăgit de Doroftei pentru că am stat în vestiar după meciul cu Gatti, în 2002, de la Atlantic City, am fost acolo, ştiu nişte lucruri. El ştie bine ce ştiu eu şi nu numai eu, am fost acolo mai mulţi. Am fost la el în cameră după ce s-a terminat meciul şi am stat în permanenţă cu el, asta ca să tot discutăm pînă la urmă, dacă tot sîntem aşa de sinceri. Cu povestea cu Gatti, ştie foarte bine el despre ce e vorba, mă opresc deocamdată aici."

Răspunsurile lui Doroftei
"Cred că omul asta are şi studii de medicină. Doctorul Turculeţ de la Floreasca trăieşte şi poate să spună dacă era să mor sau nu! Acum susţine că mi-a salvat şi viaţa şi ar trebui să-i sărut şi mîna! La orice gală este un medic, toată lumea ştie asta şi faptul că el m-a dus la spital, şi nu ambulanţa, a fost un lucru care putea să-mi facă rău!"

"Vorbeşte de meciul cu Gatti. Ar trebui să-mi mulţumească pentru că l-am dus la Atlantic City, să vadă lumea bună a boxului profesionist! Îmi amintesc că pînă acum un singur român a boxat acolo. De fapt, un român a avut curajul să se ducă la americani la ei acasă şi să se bată cu ei! De ce? Pentru că nu mi-a fost frică, pentru că pe mine nu m-a protejat Interbox! Mi s-au dat meciuri doar cu nume grele. Ştiţi cu cine trebuia să boxez după Gatti? Cu Mayweather!"

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
lord_of_the_drinks
lord_of_the_drinks  •  13 Octombrie 2012, 11:03

Daca atat va duce mintea sa va balacariti prin presa de scandal, nu mai e nimic de zis. Din pacate nu ati evoluat de la faza de intelect de liceu sau generala si va manifestati ca niste golani. Mai grav este ca aceste persoane care afiseaza acest intelect scazut, vor sa conduca o Federatie de la noi. Oare oameni mai capabili chiar nu se gasesc in tara asta?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează