SPORTURI  »  BOX  »  BUTE ATACAT

Bute e criticat de un fost adversar: "E slab, n-are inimă! Froch îl va învinge din nou"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 24 august 2012 17:48

Pugilistul columbian Edison Miranda a declarat că Lucian Bute, care l-a învins în 2010, la Montreal, nu are "inimă", este slab şi va pierde revanşa în faţa britanicului Carl Froch

"Problema este modul în care boxează Bute... Ceea ce nu ştiu oamenii este că dacă ai o noapte proastă poţi pierde tot. În plus, cînd eşti obişnuit să boxezi în oraşul tău, dacă te lupţi apoi în altă parte nu este la fel. Froch îl va învinge din nou. Bute nu are "inimă", este slab. Cînd am boxat eu cu Bute am avut probleme cauzate de pregătire. Dacă aş fi boxat în forma mea obişnuită l-aş fi făcut KO. Am exagerat la antrenamente. Problema mea cu Bute este că am fost nevoit să fac multe sacrificii ca să ajung la greutatea necesară pentru acel meci", a spus Miranda, potrivit Mediafax.

Lucian Bute şi-a apărat pentru a cincea oară titlul mondial în faţa columbianului Edison "Pantera" Miranda, într-o gală ce a avut loc la 17 aprilie 2010, la Centre Bell din Montreal (Canada). După ce a cîştigat primele două reprize, Bute a reuşit să-l pună la podea pe Miranda în runda a treia, columbianul fiind numărat de arbitru şi nemaiputînd continua meciul. Bute i-a "aplicat" lui Miranda un upercut de stînga în bărbie, românul fiind declarat învingător în minutul 1 şi 22 de secunde din repriza a treia.

În 2012, la 26 mai, Bute a fost învins prin KO în repriza a cincea de Carl Froch, la Nottingham, într-un meci în care românul şi-a pus în joc centura IBF la categoria supermijlocie pentru a zecea oară.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (10)
nusu_d
nusu_d  •  28 August 2012, 16:25

Bute a fost un campion de carton. S-a dovedit la meciul din 26 mai cu Froch.

cfrclujole
cfrclujole  •  27 August 2012, 17:04
Postat de silvercloud pe 24 August 2012, 23:36

Accept orice fel de comentariu de la Froch despre Bute sau de la alti adversari care inca n-au boxat cu el!! Dar din partea unui boxer care nu i-a facut fata lui Bute nici macar 3 reprize... nu stiu ce pret sa pun pe vorbele lui !!

Cred ca ala abia acum si-a revenit din ko-ul pe care l-a primit de la Bute!

sorineldumitru
sorineldumitru  •  27 August 2012, 02:04

Sincer la cretinismul de care dati voi dovada, cred ca veti fi foarte dezamagiti dupa ce Bute il va face KO pe Froch.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează