SPORTURI  »  BOX  »  BUTE ŞI-A PĂSTRAT A 9-A OARĂ CENTURA

Bute: "Nu mă sperie nimeni!" » Ce urmează pentru campionul român

Bute îşi aşteaptă viitorul adversar +5   FOTO
Bute îşi aşteaptă viitorul adversar

Articol de - Publicat luni, 07 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 06 noiembrie 2011 23:26

Lucian Bute e pregătit să înfrunte orice adversar. "Froch, Ward, Kessler sau Pavlik? Îi aştept", a declarat românul


Carl Froch, Andre Ward, Mikkel Kessler, Kely Pavlik? Sînt nume rostite în lumea boxului ca fiind posibili viitori adversari ai lui Lucian Bute. Nimic nu e însă stabilit.

Click aici pentru VIDEO cu imagini din meciul lui Bute cu Johnson!

Carl Froch şi Andre Ward se vor întîlni pe 17 decembrie, la Atlantic City, în finala Super Six. Cu gura mare, britanicul Froch a declarat mereu despre Bute că e un "campion umflat, care a avut parte numai de adversari slabi". "O să-i închid eu gura aia mare!", a replicat Lucian. Danezul Mikkel Kessler, fostul campion mondial WBA, a fost de două ori ofertat de Inter box. "I s-a oferit o bursă de două milioane de dolari, dar a refuzat. O să renegociem", a declarat Rudel Obreja, preşedintele FR Box. Şi americanul Kelly Pavlik a primit o propunere de la clubul lui Bute, dar a considerat suma prea mică. În plus, el vrea să boxeze doar în America. "Boxez cu oricine. Şi cu cîştigătorul SuperSix şi cu învinsul. Nu mi-e frică de nimeni. Nu mă sperie nimeni!", a spus Bute.

O dată cu vehiculata trecere a sa la HBO, televiziune cu care urmează să semneze un nou contract, se zvoneşte şi faptul că Bute ar putea boxa cu Bernard Hopkins sau Chad Dawson. Cei doi sînt la categoria imediat superioară, supergrea, dar ar putea scădea în categorie. Au mai făcut-o la alte meciuri. Bute nu negociază din acest punct de vedere. "Atîta timp cît o să-mi pot face categoria, nu mă gîndesc la o urcare în categorie", a încheiat Lucian. Orice se poate schimba însă, atunci cînd bursele sînt ameţitoare, urmate de cifre cu şase zerouri!

POSIBILII VIIITORI ADVERSARI AI LUI BUTE

Bute şi Johnson, destine paralele
Dintre posibilii viitori adversari ai lui Bute, Glen Johnson, învinsul său de ieri a întîlnit trei. A pierdut de fiecare dată, dar întotdeauna foarte greu.

Carl Froch
34 de ani, nr 3 supermijlocie
A cîştigat la puncte disputa cu Johnson. Doar doi arbitri l-au văzut însă învingător, în timp ce unul a dat egalitate! Scorurile au fost însă mult mai strînse decît la Bute.

Andre Ward
27 de ani, nr. 2 supermijlocie

Bernard Hopkins
46 de ani, nr. 3 semigrea
Este singurul pugilist care l-a făcut KO pe Johnson. S-a întîmplat însă demult, în 1997, în cadrul categoriei mijlocie. Partida a avut loc pentru titlul mondial IBF.

Chad Dawson
29 de ani, nr. 1 semigrea
A boxat de două ori cu Johnson şi de două ori l-a învins la puncte. Chad Dawson a trecut în ultimul său meci de Bernard Hopkins, KO repriza a doua, dar ulterior, WBC i-a acordat centura înapoi lui Hopkins, considerînd că arbitrul de ring a greşit cînd a oprit lupta.

Mikkel Kessler
32 de ani, nr. 5 supermijlocie

Kely Pavlik
29 de ani, nr. 7 supermijlocie

VEZI MAI JOS O GALERIE FOTO CU POSIBILII ADVERSARI AI LUI BUTE!


Citește și:

„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Superliga
„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Campionate
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”
Superliga
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (9)
moto.46.rossi
moto.46.rossi  •  07 Noiembrie 2011, 11:31

Dat fiind ca sunt roman,se poate spune ca sunt subiectiv si ca tin clar cu Bute. Dar Froch e clar sub Bute si Ward,nu are nici tehnica si viteza lor ci doar forta. Cum spuneau si altii,lupta pentru suprematia categoriei Super Mijlocie se da intre Bute si Ward. Avantaj pentru Andre Ward e faptul ca a boxat cu cei din SuperSix si are experienta de nivel,chiar daca e mai tanar dar pentru ca e din USA,a fost scos mai usor la inaintare. Avantajul nostru, fara sa fiu subiectiv Bute chiar poate bate pe oricine la categoria asta.

stancuvlad
stancuvlad  •  07 Noiembrie 2011, 11:26
Postat de joaquin pe 07 Noiembrie 2011, 09:11

Stai ca nu inteleg , daca Ward e 2 , Froch e 3 si Kesler e 5 , cine naiba e 1 la supermijlocie ?

din cate stiu eu Bute primul in rankingurile lor oficiale

since1907
since1907  •  07 Noiembrie 2011, 11:14
Postat de since1907 pe 07 Noiembrie 2011, 11:04

Auzeam aici in State niste comentarii despre acesti galanti boxeri ai Supermijlociei,sunt cativa acolo pe podium cu calitati aproximativ egale dar stiluri putin diferite.Siacesti comentatori comparau acesti boxeri cu fotbalistii din elina europeana.Ziceau de Froch ca este ca un Cristiano Ronaldo,puternic,agresiv.Bute era comparat cu L.Messi dat fiind tehnica si viteza rara de care dispune romano-canadianul PLUS forta.Au adaugat acest plus e forta deoarce Andre Ward e pe acelas stil si amandoi,atat bUTE cat si Ward pot fi comparati cu Messi,dar

..dar fiindca Bute pe langa acste calitati are si jocul excelent de picioare plus forta ceea ce ii lipseste INCA lui Ward,atunci comentatorii l-au comparat pe Ward cu tanarul brazilian Neymar. Cine urmareste atent SuperMijlocia,poate sa si da seama usor ca acestia au pe undeva dreptate si comparatile sunt aproape de adevar. Eu as adauga un lucru pe langa ce au spus comentatorii: Trebuie adaugat la Ward viteza, are clar o viteza in plus fata de Bute iar la Bute se poate adauga inca un plus:Inteligenta in lupta. Multi spun ca lupta pt Nr.1 se da normal intre Ward si Bute.Ghinionul lui Bute a fost ca nu a fost inclus anii trecuti in SuperSix,deoarece nu fusese inca ochit,nu avuse un

Vezi toate comentariile (9)
Comentează