SPORTURI  »  BOX  »  CAZ ŞOCANT

Campion încarcerat » Sorin Tănăsie a visat să-i calce pe urme lui Bute, însă a ajuns la închisoare

Sorin Tănăsie a fost arestat pentru conducerea autoturismului sub influenţa alcoolului
Sorin Tănăsie a fost arestat pentru conducerea autoturismului sub influenţa alcoolului

Articol de - Publicat sambata, 04 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 03 iunie 2011 19:46

Sorin "Pantera" Tănăsie a ajuns după gratii ieri seară.

Boxerul, campion mondial de juniori, a fost prins de poliţiştii din Craiova în urma unei acţiuni de reţinere a persoanelor care au mandat de executare a unor pedepse cu închisoarea. Pugilistul trebuie să execute o pedeapsă de doi ani şi două luni pentru conducerea autoturismului sub influenţa alcoolului.

Din ring la puşcărie
"Pantera" Tănăsie a fost considerat o mare speranţă a boxului românesc. Campion mondial de juniori, medaliat cu bronz la CE de seniori, din 2002, Tănăsie a trecut în 2004 la profesionism. A devenit campion european al categoriei după ce în septembrie 2007 l-a învins pe Karim Quibir Lopez (Spa), însă peste trei luni şi-a pierdut centura, cînd ce a fost făcut KO de Carmelo Ballone (Bel). În 2008, Sorin a obţinut ultimele două victorii. Românul a fost în discuţii cu Inter box, clubul canadian la care sînt legitimaţi Lucian Bute şi Adrian Diaconu, dar negocierile nu au ajuns la un numitor comun.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
sandmann
sandmann  •  05 Iunie 2011, 12:49

la cateva ore bune de la disputarea a 2 meciuri importante , nici macar o stire un rezultat , nimic. sunteti de Ca.cat , ziaristi de gsp

-polistu-ss-87
-polistu-ss-87  •  04 Iunie 2011, 09:51

Madam Giorfi-manelista care acondus dupa ce i-i fusese suspendat permisul a patit ceva?NUUUU!Probabil au condamnato sa execute cateva cantari pe la chiolhanuri ale bosilor din MI!!!

stelist86
stelist86  •  04 Iunie 2011, 06:06

alo,JUSTITIA din romania,unde este echilibrul balantei?madam TURCU o vede o tara intreaga crita la volan si nu numai ca nu este condamnata dar ajunge iar judecator,iar acest roman simplu primeste 2 ani cu executare,O RUSINE DE JUSTITIE ! madam paunescu OMOARA 3 OAMENI SI primeste cu suspendare,exemplele ar mai putea continua

Vezi toate comentariile (3)
Comentează