SPORTURI  »  BOX  »  LUPTĂ

Ciocanul pneumatic » Pugilistul Cristi Ciocan şi-a găsit un partener de antrenament: gigantul Alexander Ustinov

Românul Cristian Ciocan e outsider în meciul cu Fury, britanicul declarînd că se retrage dacă va pierde prin KO
Românul Cristian Ciocan e outsider în meciul cu Fury, britanicul declarînd că se retrage dacă va pierde prin KO

Articol de - Publicat vineri, 27 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 februarie 2015 21:18

În aşteptarea meciului de sîmbătă noaptea cu Tyson Fury românul s-a bătut zilnic cu gigantul Alexander Ustinov.

Cristi Ciocan şi-a găsit un partener de antrenament cu un gabarit asemănător celui al lui Tyson Fury, adversarul său din 28 februarie. Este vorba despre rusul Alexander Ustinov, 38 ani, 135 kg şi 2,02 metri înălţime, o veche cunoştinţă a românilor.

Ustinov, care în paralel cu boxul a fost şi kickboxer, a luptat în 2004 şi 2005 contra lui Aurel Bococi şi Ionuţ Iftimoaie. Pe Bococi l-a bătut prin KO în prima rundă, iar cu Iftimoaie a încheiat la egalitate un meci de 5 reprize consumat la Local Kombat Cluj-Napoca. În materie de box, Ustinov are 30 de victorii (21 KO) şi o singură înfrîngere, în faţa bulgarului Kubrat Pulev.

"Ustinov e un boxer de clasă, am făcut o alegere bună aducîndu-l ca partener pentru Cristian", a spus satisfăcut managerul Erol Ceylan. Ciocan are 17 victorii (10 KO) şi 3 înfrîngeri (2 KO). N-a mai fost învins din decembrie 2010, iar din cele 20 de meciuri susţinute, 18 le-a disputat în Germania, ţara sa de adopţie, şi două în România. Meciul cu Fury este primul pe care Cristi Ciocan îl va disputa în deplasare.

Fury: "Iau în serios meciul"
În condiţiile în care Cristi Ciocan e cotat cu şanse minime să-l încurce pe Tyson Fury, acesta vorbeşte frumos despre român: "N-am să-l iau pe Ciocan la preţ de matineu", a spus Fury în presa britanică. "Acest român e un adversar complicat şi îl cunosc încă de cînd boxa la amatori şi l-am observat atent inclusiv ca profesionist. Loveşte tare, se mişcă mult pentru fizicul său şi nu uitaţi că la categoria grea un singur pumn poate schimba soarta unei lupte!".

Întîlnirea Fury vs Ciocan se va disputa sîmbătă seară, la O2 Arena din Londra, unde cel mai ieftin bilet costă 56,75 lire, iar cel mai scump 276,75.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
belzebut1683
belzebut1683  •  01 Martie 2015, 01:07

M-am convins si cu asta! Noroc ca avea sort de culoare inchisa ca altfel se putea observa o pata maronie pe partea dorsala dinainte sa urce in ring!

brancusi
brancusi  •  27 Februarie 2015, 13:40

Poneste favorit Fury,dar Ciocan are sanse reale sa-l invinga si sa probeze ca are oarecare valoare,altminteri nu-l vad sa mai aspire vreodata la varful ierarhiei greilor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează