SPORTURI  »  BOX  »  ORAŞUL BOXULUI

Diaconu, cetăţean de onoare al Buşteniului

Articol de - Publicat vineri, 25 aprilie 2008 00:00

Adrian Diaconu este, de ieri, cetăţean de onoare al oraşului Buşteni. Alături de alţi doi pugilişti români, Leonard Doroftei şi Lucian Bute.

Cristian Gănescu, reprezentantul Interbox în România, Rudel Obreja, preşedintele Federaţiei Române de Box, Lucian Bute, campion mondial IBF şi Jo Jo Dan deţinătorul centurii NABF au fost alături de Adrian. În jurul orei 17.00, cei patru au ajuns în curtea Primăriei Buşteni şi au fost întâmpinaţi cu pâine şi sare de doi buştenari îmbrăcaţi în costume populare.

Adrian Diaconu este, de ieri, cetăţean de onoare al oraşului Buşteni. Alături de alţi doi pugilişti români, Leonard Doroftei şi Lucian Bute.

Cristian Gănescu, reprezentantul Inter box în România, Rudel Obreja, preşedintele Federaţiei Române de Box, Lucian Bute, campion mondial IBF şi Jo Jo Dan deţinătorul centurii NABF au fost alături de Adrian. În jurul orei 17.00, cei patru au ajuns în curtea Primăriei Buşteni şi au fost întâmpinaţi cu pâine şi sare de doi buştenari îmbrăcaţi în costume populare.

După ce a primit distincţia şi terenul de casă, Adrian a ţinut să mulţumească tuturor celor prezenţi şi primarului Emanoil Savin. Jo Jo Dan a promis că în 2009 va deveni campion mondial şi că se va alătura celor trei campioni in "Cartierul Boxului" din Buşteni.

După festivitatea de la primărie, a început petrecerea la hotelul Alexandros. Ajunşi la hotel, boxerii şi invitaţii lor au petrecut 2 ore în crama primarului unde au mâncat bucate tradiţionale româneşti. Apoi, toată lumea s-a mutat în restaurantul hotelului unde au petrecut pînă după miezul nopţii.

Diaconu, Bute şi Jo Jo Dan au fost veseli, au făcut poze şi au dat dedicaţii pentru invitaţi.

                      

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
 •  29 Aprilie 2008, 12:52

nici acum nu mi vine sa cred ca i s a dat victoria. In ultimele 3 runde mai mult a incercat sa se adune de pe jos si din genunchi... ba chiar era sa iasa din ring printre corzi. Cel mai bun exemplu de meci aranjat.

 •  25 Aprilie 2008, 14:31

Aceeasi stire tampita de trei ori, zi de zi...mai bagati si voi ceva la subiect. De ce a avut Diaconu o rezistenta asa de proasta? De ce nu a respectat tactica de meci? Hai, ca se-mpute!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează