SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Doroftei, atacat incredibil de Obreja » Nici Vaştag n-a scăpat de furia preşedintelui FRB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 10 octombrie 2012 15:52

Rudel Obreja şi Leonard Doroftei sînt în conflict deschis. Preşedintele FRB l-a jignit pe fostul campion mondial în şedinta Biroului Federal.

Şcoala de televiziune "Tudor Vornicu" are o înregistrare cu jignirile lui Obreja din ultima şedinţă a Federaţiei Române de Box. Obreja l-a jignit ca la uşa cortului pe Doroftei, în cuvinte ce nu pot fi reproduse: "E dus cu capul la propriu, îţi zice una acum, peste 5 minute se suceşte. La Beijing trebuia să-i dau o palmă şi un scuipat. Era un c**** cu ochi. Nu poţi să zici că n-am performanţe la box. Ok, nu-s campion mondial, dar am mîncat pîinea asta 15 ani de zile"

Obreja l-a luat în colimator şi pe Francisc Vaştag: "Spuneţi-mi şi mie, ce a făcut Feri în ultimii 7 ani pentru boxul românesc?

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (16)
qzoom
qzoom  •  10 Octombrie 2012, 22:15
Postat de titi54 pe 10 Octombrie 2012, 18:21

Doroftei i-mi provoaca scarba,cred ca daca-i dau un pumn in cap, il fac de spital,ce tot se da mare maimuta asta de 45 de kg. Sunt prosti baietii care ii permite. CAFTITIL

titi ? vezi ma ca trebuie sa mergi dupa fiare... lasa sportul asta ca e greu pt smardoi de 2 lei.comprende cicioara ?

sorinboxy
sorinboxy  •  10 Octombrie 2012, 21:02

mai nesimtitilor , cum puteti vorbi asa de un mare campion a ROMANIEI? voi stiti ce sacrifici si eforturi cse fac in box pt. a ajunge sa ai rezultatele lui MOSU? cate kg. a-ti slabit in viata voastra?,cati pumni a-ti luat in cap? NESIMTITILOR,

dehasdeu
dehasdeu  •  10 Octombrie 2012, 19:51
Postat de titi54 pe 10 Octombrie 2012, 18:21

Doroftei i-mi provoaca scarba,cred ca daca-i dau un pumn in cap, il fac de spital,ce tot se da mare maimuta asta de 45 de kg. Sunt prosti baietii care ii permite. CAFTITIL

Amice, cu stima, omul asta a facut ceva pentru Romania nu ca alti nespalati ca tine care nici macar nu sunt in stare sa scrie corect limba tarii in care s-au nascut! Cat despre pumni, crede-ma ca "maimuta asta de 45 kg" din bun-simt nu s-ar cobori la nivelul unui primate emancipate. Cand omul asta se lupta pentru centura mondiala la box tu faceai "bilute" la semafor asteptand sa speli un parbriz. Eject!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează