SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE - JEAN PAUL MENDY, 9 IULIE, ROMEXPO

FOTO EXCLUSIV » Premieră la Romexpo: Arena centrală rămîne fără cupolă pentru meciul lui Bute

Organizatorii galei +5   FOTO
Organizatorii galei "Campion pentru România" au început să amenajeze Pavilionul Central de la Romexpo pentru evenimentul din 9 iulie, în paralel cu ridicarea tribunelor, începînd şi demontarea cupolei.

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 01 iulie 2011 19:06

Organizatorii galei "Campion pentru România" au început să amenajeze Pavilionul Central de la Romexpo pentru evenimentul din 9 iulie, în paralel cu ridicarea tribunelor, începînd şi demontarea cupolei interioare.

Este pentru prima oară de la inaugurarea arenei centrale de la Romexpo cînd se renunţă la unul dintre elementele sale specifice de decor.

"Este o operaţiune necesară pentru că vom monta patru panouri video uriaşe. Cum acestea sînt foarte grele şi vor fi montate direct de tavan, am fost obligaţi să renunţăm la cupolă", spune şeful echipei de muncitori pentru site-ul www.lucian-bute.ro.

Pentru această operaţiune a fost solicitat ajutorul unor alpinişti profesionişti, deoarece lucrarea este una la înălţime. Muncitorii reuşiseră să dezafecteze o mare parte din cupola interioară, operaţiunea urmînd să fie finalizată în week-end.

La începutul săptâmînii viitoare se va monta ringul, care va avea în centru logoul turistic al României. Şi la gala de la Bucureşti, Lucian Bute va avea pe şort, frunza, el avînd un contract de promovare a imaginii României.

Sîmbătă, pe 9 iulie, sînt aşteptaţi 9.000 de spectatori la Romexpo pentru gala profesionistă de box în care Lucian Bute îşi va pune în joc pentru a opta oară centura mondială în faţa francezului Jean Paul Mendy, în cadrul galei "Campion pentru România".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
ligax
ligax  •  02 Iulie 2011, 00:32

Bafta Bute! Hai Romania!

sandmann
sandmann  •  01 Iulie 2011, 21:41
Postat de cordos_eu pe 01 Iulie 2011, 20:39

ba desteptule, Mendy e neinvins in cariera sa la profesionisti si e challengerul obligatoriu IBF! mai mult, francezul are 2 bronzuri la Camp Europene de amatori si 1 bronz la Camp Mondial. vorbesti ca mosul Doroftei in nestiinta. Bute a luptat cu toti boxerii mai putin cu primii 2 de la fiecare divizia. Gatti nu era in primii 3 cand s-a batut Bute cu el, la fel si Spadafora. Balbi parca era. sa taci ca Mosul!

cea mai buna solutie e sa-l ignoram tipu il uraste pe Bute si ar face orice sa-i pateze imaginea. tot baga placa cu adversari slabi si acum mai nou cu deturnare de fonduri de la buget pt meciul asta. la anul cand va boxa Bute in America macar cu unul din aia 2 de care se tot agata asta cu mansarda praf, n-o sa mai aiba ce sa comenteze. sau cine stie :)

cordos_eu
cordos_eu  •  01 Iulie 2011, 20:43
Postat de salaaurel pe 01 Iulie 2011, 18:24

Spitalele sunt vai si amar,bolnavii mor ca nu le dati medicamente si voi investiti in Bute !!!!!,rusine sa va fie.

priveste-o in felul urmator: se investeste in imaginea Romaniei, inclusiv in turism. asa atragem bani si vor fi mai multi si pentru sistemul medical!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează