SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE VS. CARL FROCH, DUMINICĂ DIMINEAŢA, 02:00, THE MONEY CHANNEL ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Francisc Vaştag nu-i acordă nici o şansă lui Froch: "Nu prinde repriza a şasea!"

Articol de - Publicat sambata, 26 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 26 mai 2012 02:11

Antrenorul care l-a format pe Lucian Bute, la amatori, şlefuindu-i upercutul de stînga, crede că românul va avea un meci uşor şi va cîştiga fără probleme


"Ce Carl Froch? O să termine meciul în genunchi! Mătură Lucică ringul cu el! Mă cert cu toţi prietenii mei şi le spun că Bute nu-i va da nici o şansă", îşi începe Francisc Vaştag declaraţiile, întrebat cum vede disputa dintre britanicul Carl Froch şi gălăţeanul pe care l-a antrenat ani la rînd la lotul naţional.

"Toţi cei care nu se pricep la box vorbesc că va fi greu, că e presiune, că Lucică va boxa la el acasă. Tot le explic şi amicilor mei că în ring vor fi doar ei doi! Nu mai contează nimic acolo. Lucică a ajuns într-un moment în care cu greu poate fi învins. Are experienţă, e copt acum, are tot ce-i trebuie. E un bărbat adevărat", spune Feri.

Pronosticul directorului de la CSS Reşiţa e categoric: "Froch nu va prinde repriza a şasea. L-am mai văzut boxînd, se desface, luptă dezorganizat, haotic. Îl termină Lucică repede la ficat".

Suporter de la distanţă
Vaştag şi-ar fi dorit să meargă la meci, la Nottingham, dar nu a putut. "Fiul meu cel mic, Andrei, are calificări cu naţionala sub 19 ani a României la Campionatul European. Grupa se desfăşoară în Serbia şi merg să-l susţin. Vedem sîmbătă noaptea meciul lui Bute, iar apoi plecăm dimineaţa spre Novi Sad. Avem galerie serioasă, aproape 50 de persoane, cu steaguri, tobe, trompete. Va fi mai greu la fotbal decît la box. La Nottingham am totală încredere în Lucică", a încheiat Vaştag.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
nusu_d
nusu_d  •  26 Mai 2012, 15:27
Postat de headhunterz pe 26 Mai 2012, 11:17

feri vino la lot la box,numai tu mai poti salva boxu romanesc,alunga-l pe b0ratu de obreja

Total de acord. Poate ca ar trebui sa va implicati direct Feri Vastag, Doroftei sau Mihai Leu. Mihai Leu ar fi cel mai potrivit sa recladeasca din temelii si sa reprezinte boxul neaos. Dar nu stiu daca mai vrea sa se implice, asta e problema. obreja e o mizerie!

headhunterz
headhunterz  •  26 Mai 2012, 11:17

feri vino la lot la box,numai tu mai poti salva boxu romanesc,alunga-l pe b0ratu de obreja

grande.balaci
grande.balaci  •  26 Mai 2012, 11:14

ce boxer ai fost feri........noroc si sanatate!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează