SPORTURI  »  BOX  »  CARITATE

Gestul caritabil al lui Bute » Pugilistul i-a servit cu mîncare caldă pe oamenii străzii

Lucian Bute și-a pus șorțul și boneta ca să-i servească pe nevoiași // Foto: Journal de Quebec
Lucian Bute și-a pus șorțul și boneta ca să-i servească pe nevoiași // Foto: Journal de Quebec

Articol de - Publicat vineri, 27 noiembrie 2015 00:00

Bute i-a servit cu mîncare caldă pe oamenii străzii din Quebec, înaintea meciului pentru titlul mondial.

Lucian Bute îl va întîlni sîmbătă noaptea la Quebec, duminică dimineața în România, pe britanicul James DeGale, campionul mondial IBF la supermijlocie. "Vreau să-mi iau titlul înapoi", a declarat Bute, care la 34 de ani știe că ar putea fi ultima sa șansă de a ajunge în vîrful ierarhiei.

Ieșind puțin din febra meciului, Lucain Bute a participat la începutul săptămînii la un eveniment caritabil, pus la cale de managerul său, Yvone Michel. El a stat cîteva ore și i-a servit pe oamenii nevoiași din Quebec, care vin la un centru construit special pentru a-i hrăni.

"A fost ceva special pentru mine. M-am încărcat pozitiv, am observat pe fața oamenilor mirarea de a mă vedea în fața lor. Sînt foarte fericit că am putut să particip la o astfel de activitate", a declarat Lucian Bute.

Lucian Bute a fost campion mondial IBF din 2007 pînă în 2012, timp în care și-a apărat de 10 ori centura cu diamante. A pierdut titlul pe 26 mai 2012, cînd a fost învins prin KO de Carl Froch, la Nottingham.

32 de victoriiși 2 înfrîngeri are Bute în carieră. În schimb, DeGale are 21 de victorii și o înfrîngere

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
nusu_d
nusu_d  •  28 Noiembrie 2015, 00:00

Cata ipocrizie!

spinoza
spinoza  •  27 Noiembrie 2015, 09:22

Brovo lui! Maine, poimaine schimba locurile!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează