SPORTURI  »  BOX  »  GALA LUI LUCIAN BUTE

Inventatorul celebrei fraze "Let's get ready to rumble!" va prezenta gala lui Bute! Ascultă-l aici!

Michael Buffer
Michael Buffer

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2011 14:05

Cel mai cunoscut ringannouncer din lume, Michael Buffer, va prezenta în data de 9 iulie, la Romexpo, gala "Campion pentru România", în care Lucian Bute, campionul mondial IBF la categoria supermijlocie, îşi va apăra titlul mondial în faţa francezului Jean Paul Mendy.
Născut în 1944 în Philadelphia, Pennsylvania, Buffer este cunscut în toată lumea pentru celebra frază "Let's get ready tu rumble!", pe care o rosteşte înaintea meciurilor de box sau de wrestling.

URMĂREŞTE-L PE MICHAEL BUFFER ÎN ACŢIUNE MAI JOS!

"Let's get ready to rumble!" ("Să înceapă spectacolul!") este marcă înregistrată din 1992 şi nu poate fi folosită de nici o altă persoană la spectacole publice. Din 1982, Michael Buffer anunţă diverse evenimente din sportul mondial, fiind considerat "Premier Sports and Entertainment Announcer" de către milioane de fani din întreaga lume. Buffer nu este o figură importantă doar în sport, vocea lui fiind folosită în producţii internaţionale de film, radio şi televiziune.

De-a lungul carierei, Buffer a anunţat mari evenimente sportive ca World Series, finalele Cupei Stanley, finalele NBA sau NFL. Michael Buffer a prezentat toate numele mari din boxul mondial începând cu George Foreman, Mike Tyson, Lennox Lewis sau Evander Holyfield şi terminând cu Floyd Mayweather sau Manny Pacquiao. El a apărut în mai multe talk-show-uri găzduite de Jay Leno, David Letterman, Arsenio Hall, Conan O'Brien sau Jimmy Kimmel.

Vocea lui a fost folosită în mai multe producţii internaţionale: The Simpsons, South Park şi Celebrity Deathmatch. Michael Buffer a jucat în peste 20 de filme printe care: Ready to Rumble, Rocky 5, Rocky Balboa, însă cea mai savuroasă apariţie a avut-o în filmul You Don't Mess with the Zohan (2008).

Introdus în Hall of Fame of Boxing, Buffer a fost adus în România de preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, care a negociat cu el timp de mai multe săptămâni venirea la Bucureşti.

"A fost şi dorinţa ministrului Elena Udrea să avem în cadrul galei Campion pentru România mai multe celebrităţi care să dea o dimensiune mondială evenimentului de la Bucureşti de pe 9 iulie. Nu este singura surpriză pe care o pregătim pentru gala lui Lucian Bute", a declarat Rudel Obreja.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ligax
ligax  •  01 Iunie 2011, 17:22
Postat de geraldgreen pe 01 Iunie 2011, 16:46

Eu nu cred ca v-a veni !

Daca este solicitat si platit in conformitate cu pretentiile lui nu vad de ce nu ar veni.

geraldgreen
geraldgreen  •  01 Iunie 2011, 16:46

Eu nu cred ca v-a veni !

genu21
genu21  •  01 Iunie 2011, 14:36

Corect !! Cel mai tare ringannouncer.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează