SPORTURI  »  BOX  »  BOX PROFESIONIST

Joppy: "Bute! O superbă masina de box bine unsă!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 martie 2010 00:00


Americanul William Joppy, în faţa căruia Lucian Bute şi-a apărat pentru prima dată titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, la 29 februarie 2008, a declarat că românul era atunci "o superbă maşină de box bine unsă".


În urmă cu doi ani, Bute l-a învins pe Joppy, prin KO tehnic în repriza a zecea (foto).


"În minutele de după înfrîngere, declarasem că nu voi mai boxa. Însă, în 2009 am revenit şi am recăpătat treptat gustul pentru antrenamente şi box. Mă simt mult mai bine acum decît eram în săptămîna dinaintea meciului cu Bute. În februarie 2008, am înfruntat o superbă maşină de box bine unsă, în condiţiile în care aveam dureri la coaste şi la umărul stîng. Tot ce puteam face în faţa lui Bute era să încerc să supravieţuiesc", a explicat pugilistul.


Lucian Bute (25-0-0 20) îşi va apăra pentru a cincea oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în faţa boxerului columbian Edison "Pantera" Miranda, într-o gală ce va loc la 17 aprilie, la Centre Bell din Montreal (Canada).

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează