SPORTURI  »  BOX  »  BOX

L-a terminat

Articol de , - Publicat duminica, 20 aprilie 2008 00:00

Ionuţ Ion l-a făcut KO în runda a treia pe argentinianul Raul Balbi, fostul campion mondial WBA.

De şapte minute a avut nevoie Ionuţ Ion, alias JoJo Dan, pentru a cîştiga dis­puta cu Raul Balbi, fostul campion mondial WBA, sud-a­me­ri­canul care acum şase ani îi pusese atîtea pro­bleme lui Leonard Do­rof­tei. De altfel, în 2005, partida pen­tru cen­tura mondială între Doroftei şi Balbi a primit titlul de “me­ciul a­nului” în Statele Unite ale Americii!

Vremurile lui Balbi au apus însă. La fel de suplu şi de vivace, glu­meţ ca întotdeauna, Balbi a părut în ring un bătrînel. E drept că nici JoJo Dan nu a fost prea os­pi­talier. L-a luat la pumni din prima se­cundă, iar argentinianul nu a avut altceva de făcut decît să se apere. În repriza a doua, JoJo Dan l-a fixat în corzi pe Balbi în trei rîn­duri, l-a lovit puternic, dar acesta, cu experienţa sa, a scăpat de fiecare dată.

În runda a treia însă, nu a mai avut nimic de făcut. Un croşeu venit prea repede pentru Balbi l-a trimis la podea şi arbitrul de ring Stanley Christodoulou a pus capăt me­ciu­lui. “Sînt foarte fericit şi mul­ţumit de felul cum am luptat. Nu mă aşteptam să-l fac aşa repede knock-out, mai ales că am avut ceva emoţii. În repriza a doua mi-a prins şi el un croşeu de dreapta, dar am trecut cu bine peste. Sper ca într-un an să ajung să boxez şi eu pentru titlul mondial”, a spus Ionuţ.

Declaraţia zilei:Leonard Doroftei, fost campion mondial WBA

“Ionuţ e un boxer cu mare viitor, care însă n-a fost promovat cum trebuia încă de la început. Mă bucur pentru victoria lui contra lui Balbi”

Fotbalul În primul rÎnd

Selecţionerul Victor Piţurcă, fraţii Victor şi Ioan Becali, fostul mare jucător al Craiovei, Ilie Balaci, preşedintele Unirii Urziceni, Mihai Stoica, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, au preferat aseară gala de box de la Polivalentă în schimbul meciurilor de fotbal din Liga I. Toţi oamenii de fotbal au avut locuri chiar în primul rînd, lîngă ring. Supărat că fotoreporterii din faţa sa se mai ridicau, Ioan Becali le-a atras de multe ori atenţia să nu se mai mişte de la locurile lor.

Premierea campionilor
FR Box i-a premiat aseară pe toţi cam­pionii mondiali la profesionism pe care i-a avut România: Mihai Leu, fost deţinător al centurii WBO, Leo­nard Doroftei, campionul mondial WBA de acum şase ani, şi Lucian Bute, campionul IBF în exerciţiu la categoria supermijlocie. Preşe­din­te­le Rudel Obreja a dorit însă ca pe po­dium să fie şi Francisc Vaştag, cel care, deşi nu a trecut la profesio­nism, e considerat cel mai valoros pu­gilist român din toate timpurile. Vaş­tag l-a trimis însă la gală pe fiul său cel mic, el rupîndu-şi acum patru zile tendonul lui Ahile de la piciorul drept.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
 •  20 Aprilie 2008, 14:35

Sincer sa fiu ma intereseza foarte mult ca mafia Fecalilor a fost la meci. Dar asa ati mai luat si voi probabil, "ziaristi" facuti la gramada dupa revolutie, un mic bacsis de la jygodiile atea. Ca doar din asta traiti si voi, din ziaristica cred ca ati murii de foame.

 •  20 Aprilie 2008, 12:39

www.youngmania.net...cae mai smechera revista...ce sablon aiurea cu "nu intra aici" au pus astia inaintea URL ului

 •  20 Aprilie 2008, 11:47

Subscriu si eu la ce a spus lo gica. Sunteti cam prosti...defapt, toti cei care nu intra la alte facultati mai pretentioase fac 'jurnalistica'...si toti cei care nu sunt primiti la ziare serioase se duc la sport sau la tabloidele de paparazzi...deci noi exageram ca va cerem prea multe!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează