SPORTURI  »  BOX  »  ALEGERI FRB

Leonard Doroftei şi Titi Tudor îl vor susţine pe Relu Auraş la şefia FRB: "Obreja nu vrea să plece"

Articol de - Publicat miercuri, 21 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 20 noiembrie 2012 21:27

Fostul campion mondial la profesionism susţine că Rudel Obreja doreşte să controleze Adunarea Generală de vineri pentru a nu putea fi schimbat


După ce i-a fost invalidată candidatura la şefia FRB, Leonard Doroftei a anunţat ieri că echipa sa va încerca să convingă cluburile să îl voteze pe Relu Auraş la alegerile din 23 noiembrie. "Acum nu ştim ce credibilitate are Relu Auraş, va trebui să îi ajutăm pe oameni să înţeleagă că este varianta cea mai bună ca să scăpăm de nebuniile lui Rudel şi de oamenii care îl înconjoară", a afirmat fostul pugilist.

Dar nu aceasta este dilema cea mai mare cu care se confruntă cei din tabăra anti-Obreja. La şedinţa de luni a Biroului Federal convocată de Rudel Obreja, pe lîngă invalidarea candidaturilor la şefia FRB a lui Doroftei, Vaştag, Marian Simion şi Titi Tudor, au fost respinse şi propunerile cluburilor de a fi introdusă pe ordinea de zi a Adunării Generale demiterea preşedintelui FRB. Motivul invocat: propunerile sînt lipsite de formă şi neargumentate cu documente conform statutului. "Singura condiţie impusă de statut este aceea că orice propunere trebuie depusă cu cinci zile înainte. Atît şi nimic despre argumente sau documente", a explicat Doroftei. Acesta a spus că în aceste condiţii alegerile din 23 noiembrie sînt fără sens şi uşor de contestat. "Nu avem cum să alegem un preşedinte atît timp cît avem deja unul în funcţie, care nu a fost demis şi nici nu şi-a depus demisia!", a încheiat Doroftei.

ANST va cere revocarea lui Obreja
Astăzi, conducerea Autorităţii Naţionale pentru Sport îşi va prezenta poziţia în legătură cu situaţia încîlcită din box. "Adunarea Generală nu poate declanşa procedura de alegere pentru un nou preşedinte atît timp cît este deja unul în funcţie. Postul se vacantează doar prin retragere, revocare ori deces. Biroul Federal de luni a respins propunerile depuse de cluburi privind demiterea preşedintelui, deoarece nu se regăseşte în nici una din cele trei situaţii", a declarat directorul Mihai Căpăţînă. Delegatul ANST a precizat însă că va avea o intervenţie la Adunarea Generală. "Calitatea pe care o am îmi va da dreptul de a solicita Adunării vacantarea postului de preşedinte, adică revocarea lui Obreja din funcţie", a spus directorul ANST.


"Rudel Obreja a reuşit două performanţe: să îngroape boxul românesc şi să piardă încrederea tuturor, printre care mă număr şi eu"
Tit Tudor "Prosop"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
cristi7
cristi7  •  21 Noiembrie 2012, 09:28

sa-l ameninti pe Doroftei cu bataia, arata cam la ce grad de nebunie a ajuns Obreja!

steaua.libera
steaua.libera  •  21 Noiembrie 2012, 09:06

Interlopul asta de Obreja se crede Ceausescu.

nusu_d
nusu_d  •  21 Noiembrie 2012, 01:25

Te doare mintea. Deci aceste alegeri au loc dar de ce trebuie sa-si mai dea obreja demisia??? Daca nu mai candideaza si nu i se mai permite sa candideze de catre AIBA si s-au acceptat deja 2 candidaturi din 7 care e problema? Este aberant. Cum este aberant si faptul ca acest unsuros obreja poate alcatui el impreuna cu femeia de servici si cu secretara un birou federal. Ca nu e departe. A adunat el luni 6 lachei din 15 cati trebuie sa fie in biroul federal si a luat niste hotarari. Omul cred ca chiar a luat-o razna. Pai sa faca maine alt birou cu femeia de servici si cu portarul si sa mai ia niste hotarari. In sfarsit ANST intervine in aceasta mizerie si sa speram ca va fi un om nou.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close