SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE VS. CARL FROCH, DUMINICĂ DIMINEAŢA, 02:00, THE MONEY CHANNEL ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Lucian a rămas uimit de numărul mare de fani care l-au susţinut la cîntarul oficial: "Este incredibil cîţi oameni au venit după mine"

Articol de - Publicat sambata, 26 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 26 mai 2012 16:37

Lucian Bute nu şi-a putut stăpîni mirarea cînd a văzut sutele de fani suportînd soarele doar pentru a-l aclama la cîntarul oficial de ieri


Imediat după ce s-a dat jos de pe cîntar, Lucian Bute a fost asaltat de ziarişti, fiind nevoit să treacă de la engleză la română prin franceză, fără nici o mare bătaie de cap. În timp ce dă răbdător interviuri, mulţimea din spate îi strigă numele, iar el încearcă să se concentreze. La un moment dat însă, se întrerupe din vorbit şi se întoarce la susţinătorii săi, aplaudîndu-i cu căldură şi salutîndu-i.

- Lucian, cum te simţi după testul cîntarului?
- Puţin slăbit fizic, dar mă simt foarte bine psihic. Mi se pare incredibil cîţi oameni, români şi canadieni, au venit aici, doar pentru mine şi pentru box! Nu-mi vine să cred că atîta lume mă iubeşte şi mă susţine. Numai gura lor s-a auzit aici. Este o adevărată nebunie.

- La meci crezi că vor fi la fel de gălăgioşi? Nu-i vor acoperi englezii?
- Eu mă aştept să fie mult, mult mai mare nebunia din sală. E clar că oamenii aceştia au nişte inimi mari şi că vor face o atmosferă superbă. Dar ştiu că şi adversarul meu are o galerie puternică şi hotărîtă, doar luptăm în oraşul lui natal!

- Cît de pregătit te simţi pentru lupta cu Carl Froch?
- Nu pot fi mai pregătit de atît. Am deja strategia perfect pusă la punct, planurile mele sînt stabilite şi sînt gata pentru o luptă mare de tot. Nu are de ce să-mi fie teamă.

- Unii spun că Froch este un adversar slab. Tu crezi asta?
- Nicidecum. Acesta este un adversar valoros, fost campion mondial! Nu este un nimeni. Este un luptător care are toate calităţile din lume, este puternic, este inteligent, este un pugilist de top. Îmi pare rău doar că l-am invitat să boxeze acasă, în Canada, iar el m-a refuzat. Aşa că am venit eu la el.

- Care sînt planurile imediate?
- (Rîde). Merg să mănînc. Şi să beau apă, deşi apă am băut deja. Trebuie să prind puteri la loc şi să mă hidratez pentru că, sincer vorbind, noaptea de joi spre vineri a fost una albă, în încercările de a ieşi cît mai bine cu greutatea. Mă bucur tare mult că am trecut cu bine de proba cîntarului, acum am o emoţie în minus şi mă pot concentra asupra luptei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
vladp
vladp  •  27 Mai 2012, 18:27

Mai lasati-ma in pace cu rahatul asta de doroftei. E un om marunt,prost la propriu, un ofticos, un complexat care nu -si cunoaste lungul nasului. El, cel care a pierdut centura in fata cantarului, el care a iesit din lupta in repriza secunda din meciul cu Gatti - (Gatti n-a avut la categoria lui palmaresul lui Froch - deci un boxeur mai slab cotat la, categoria lui decat Froch la supermijlocie), indrazneste sa vorbeasca de Bute? El care era masca de sange dupa meciul cu Balbi si chiar dupa cel cu Spadafora? Pe cine incearca el sa convinga ca a fost mare campion si ca are dreptul sa vorbeasca despre Bute? Deocamdata Bute e la prima infrangere la profesionism si cred ca si-a invatat lectia.

salaaurel
salaaurel  •  26 Mai 2012, 14:32

Sa-i arati ingamfatului de englez ca esti urmasul lui Stefan cel Mare, umfla-i moaca la el in barlog,te sustinem si acum ca pana acuma,fa-ne sa fim mandri ca suntem Romani.Hai Luciane .

microbistpursange
microbistpursange  •  26 Mai 2012, 13:32

BOGATUL OM DE AFACERI UNGUR,ARPAD PASKANY,ESTE AGENT AL AVO (SERVICIILE SECRETE UNGARE) PUTERNIC SUSTINUT DE GUVERNUL DE LA BUDAPESTA !! ://secretelesistemului.blogspot.com/2012/05/bogatul-om-de-afaceri-ungurarpad.html

Vezi toate comentariile (49)
Comentează