SPORTURI  »  BOX  »  SUSPENDARE

Lucian Bute a scăpat de suspendare » Când se întoarce în ring

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 noiembrie 2016 12:26

Fostul campion mondial la supermijlocie a scăpat de suspendare după ce Comisia de box a Districtului Columbia a acceptat explicaţiile testului pozitiv din aprilie.

După ce picase inițial ambele teste antidoping, pugilistul Lucian Bute a scăpat în cele din urmă de suspendarea dictată după meciul cu Badou Jack

Bute a donat 50.000 dolari unei organizații care luptă contra dopajului patronată de WBC și acceptase suspendarea teoretică de 6 luni, care îi expirase pe 6 noiembrie.

Dacă explicaţiile lui Bute nu ar fi fost acceptate, pugilistul risca o suspendare de trei ani. Avocații lui Bute au demonstrat că substanța găsită în corpul lui era consecința unei contaminări cu un produs nutrițional prescris de preparatorul fizic, iar Comisia de box a Districtului Columbia a acceptat în cele din urmă explicațiile avocaților.

Interesant este faptul că preparatorul fizic care i-a prescris substanța respectivă lui Bute, Angel Heredia, era și preparatorul fizic al lui Badou Jack la momentul disputei dintre cei doi. 

AICI ai mai multe detalii despre preparatorul fizic al lui Bute

Conform presei canadiene,  Bute poate urca din nou în ring în 2017

Lucian Bute fusese găsit dopat cu o substanță denumită ostarină după meciul cu Badou Jack din aprilie. Aceasta ajută la prezervarea masei musculare sau mărirea ei, refacerea articulațiilor, creșterea forței și a anduranței. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
10201741094405690
Tudoroiu Mariana  •  26 Noiembrie 2016, 09:46

Ce inseamna sa nu ai simtul realitatii, sa nu stii cand sa te retragi si sa-ti prelungesti agonia!!!

vasy86le
vasy86le  •  26 Noiembrie 2016, 00:29
Postat de Ionut Grigore pe 25 Noiembrie 2016, 20:31

N-am nimic personal cu Bute, dar amintiti-va cum statea in ring: cam cocosat, umil, gata sa ti-o dea daca te prindea descoperit, ca o vipera. Nu mi se parea ca e un mare talent al boxului, dar, eu sunt un profan. Meseriasii, gen Doroftei si altii si-au spus punctual de vedere deja. Mai era un fraier, Iftimoaie, mare campion. Ala era mai cocosat, nu l-am vazut odata cu capul sus. Ma, daca tot esti campion, stai ma drept si spulbera-i. Arata meserie, daca ai. Ei n-au, au smecherie.

Scopul scuza mijloacele, daca stai drept ca un cocos si te trezesti cu una sub barbie ce rezolvi? Boxul nu inseamna doar sa lovesti, conteaza si sa nu primesti.

haideusicfr
haideusicfr  •  25 Noiembrie 2016, 22:13
Postat de Pavel Radu pe 25 Noiembrie 2016, 13:51

Luciane ,un meci demonstrativ pe Arena Nationala si retragerea .Este mai drumos asa decat sa ajungi "sac de box" pentru pustani.

Nu are nimica in comun cu arena ..*nationala*.(Imi plac numele astea de *hotii patriotice*,facute pe bani publici,gen Casa *Poporului* ,Arena *Nationala*, Catedrala *Neamului*). El isi face viata in Quebec ,joaca la Interbox si traieste la Montreal. Decat sa mai vina odata la Bucuresti pe arene * nationale* si pe pumnii incasati de el sa faca afaceri muieri ca Elena Udrea ,sau banditi ca Rudel Obreja,mai bine sa ramana acolo unde este mai respectat si admirat.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează