SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Mayweather îşi amînă intrarea în închisoare pentru a boxa în mai

Mayweather a disputat primul meci la profesioniști pe 11 octombrie 1996
Mayweather a disputat primul meci la profesioniști pe 11 octombrie 1996

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 07 ianuarie 2012 11:09

Floyd Mayweather nu va intra acum după gratii. Condamnat la 90 de zile de închisoare pentru violenţă conjugală, fiind găsit vinovat de insulte, ameninţări şi bătăi administrate fostei soţii şi copiilor săi, boxerul de 34 de ani a cerut şi a obţinut ca executarea pedepsei să fie amînată pînă la 1 iunie.

Măsura îi va permite celui alintat ”Pretty boy” să-şi onoreze angajamentul pentru o luptă prevazută pe 5 mai, la Las Vegas, împotriva unui adversar încă nedesemnat. Justiţia a acceptat solicitarea sportivului american, campion al lumii la 5 categorii diferite (neînvins în 42 de meciuri), datorită implicaţiilor financiare importante rezultate în urma bătăliei de peste patru luni.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
boll
boll  •  07 Ianuarie 2012, 15:05

Mayweather va ramane mult timp cel mai bun boxer al tuturor timpurilor,amintiti-va doar lupta cu Gatti (in fata caruia in meciul anterior Doroftei a ramas in genunchi). In acea lupta am numarat peste 80 de lovituri lansate de Mayweather care si-au atins tinta intr-o repriza. Meciul cu Pacquaio mi se pare imposibil de realizat, in special din partea filipinezului. O infrangere in fata lui Mayweather iar afecta mult cariera politica. Despre meciul cu De La Hoya si antunci cand l-am vazut si la reluare dupa numarul de lovituri reusite (nu in blocaj, garda)implicit al reprizelor castigate Floyd a castigat partida.

nusu_d
nusu_d  •  07 Ianuarie 2012, 13:49

Daaa, asta e meciul pe care vrea sa-l vada toata lumea. Reteta va fi uriasa.

cata_costea
cata_costea  •  07 Ianuarie 2012, 12:02

sa se bata cu pacquaio !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează