SPORTURI  »  BOX  »  CAMPIONATUL EUROPEAN DE BOX

Mihai Nistor în semifinalele Europeanului de box din Bulgaria!

Articol de - Publicat miercuri, 12 august 2015 21:54

Din cei cinci pugiliști români prezenți la Campionatul European de la Samokov (Bulgaria), doar Mihai Nistor a acces în semifinale.

Miercuri seara, supergreul a trecut la puncte, decizie în unanimitate, 3-0, de Ihor Shevaddzutsky din Ucraina. Nistor și-a asigurat astfel un loc pe podium, dar și calificarea la Campionatul Mondial de la Doha (Qatar).

În semifinale, Nistor va lupta vineri cu favoritul principal al categoriei, croatul Filip Hrgovici.

Românul e singurul pugilist care și-a asigurat biletul și pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro după ce a obținut victoria la APB, divizia profesionistă a forului internațional.

Relu Auraș, cel care-l pregătește pe Nistor, e convins că pugilistul de 25 de ani, poate să-i îndeplinească visul la Rio, acela de a deveni campion olimpic. "E un boxer puternic și are toate atuurile ca să-și învingă toți adversarii", spune Relu Auraș.

Ceilalți patru pugiliști români care au urcat în ring la Samakov, s-au pierdut pe traseu. Tot miercuri, Răzvan Andreiana (56 kg) a fost învins de armeanul Aram Avagyan. În "optimi" au cedat Ionuț Băluță (60 kg), Marian Pița (69 kg) și Florentin Niculescu (64 kg).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close